Toni Aalto: Atlas Vantaa haastaa “suuren ja mahtavan”

Atlas Vantaa lähtee haastamaan miesten SM-liigan välierissä runkosarjan voittanutta Riihimäen Cocksia. Atlas Vantaa sijoittui runkosarjassa neljänneksi.

– Meillä oli aika vaikea runkosarja. Pudotuspelien lähestyessä saimme kuitenkin uutta energiaa joukkueeseen. Kaikki haluavat päästä nyt näyttämään, että olemme parempia mitä runkosarja antaa olettaa. Meillä on hyvät mahdollisuudet voittaa “suuri ja mahtava”, Atlaksen Toni Aalto sanoo.

– He varmasti haluavat voittaa ottelusarjan mahdollisimman nopeasti, jotta voisivat keskittyä Baltian liigan otteluihin. Emme ainakaan halvalla tule myymään nahkaamme. Siitä voi olla jopa hieman etua meille, jos he lähtevät pelaamaan hieman takki auki, hän jatkaa.

Aalto odottaa fanien tukea myös pudotuspeleissä.

– Olemme pelanneet tällä kaudella Energia Areenalla ja urheilutalolla. Alkukaudesta oli tosi paljon kiinnostusta. Välillä oli pientä tipahdusta katsojaluvuissa, mutta nyt loppukaudesta on taas löytynyt innostusta. Olemme saaneet seuran junioreita katsomoon. Eiköhän Riihimäellekin lähde jonkin verran fanejamme matkaan, Aalto toteaa.

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä SolidSportilta!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk