HC Westin pelintekijää harmittaa katsoa sivusta kevään ratkaisupelit

HC Westin profiilipelaaja Anders Genberg on ollut sivussa tositoimista marraskuusta lähtien vakavan jalkavamman vuoksi. Pelien sivusta seuraaminen on tuottanut pelintekijälle tuskaa, varsinkin kun panokset ovat kovat pudotuspelien ollessa täydessä vauhdissa.

– On ollut ylä- ja alamäkiä. Välillä joukkueen peli on ollut liian heikkoa. Nyt ovat ne pelit käsillä, minkä vuoksi treenaamme kesät ja talvet. Näistä pitää vain nauttia niin paljon kuin pystyy, vaikka paineet ovat kovat.

Genberg_Anders_West1415Genberg nähdään pelikentillä vasta syksyn peleissä.

– Loukkaantuminen tuli marraskuun lopussa ja olen vasta syksyllä taas pelikunnossa. Siihen asti kausi sujui hyvin, mutta nyt pitää odottaa ensi kauteen.

– Sääri- ja pohjeluu menivät poikki. Olen ollut juoksemassa joukkueen mukana ja heittämään pystyn, mutta kontakti ja sivuttaisliikkeet ovat kiellettyjä.

Genberg on pelannut urallaan HC Westin välierävastustaja Dickenin riveissä kolmen kauden ajan, joten hän tietää, mitä odottaa keskiviikkona alkavissa väännöissä.

– Meillä oli tiukkoja pelejä läpi kauden. Meiltä on puuttunut kurinalaisuus ottelun lopuissa heitä vastaan. Olemme välillä johtaneet peliä sen 40 minuuttia, mutta kun olemme joutuneet tappiolle, niin pelimme on seonnut, 190-senttinen pelintekijä kertoo.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk