Teemu Tamminen 1+3 vuoden jatkosopimukseen Cocksin kanssa

Ehkä odotetuimpia uutisia Cocksin tulevan kauden edustusjoukkueen kokoonpanosta saatiin huhtikuun lopulla, kun toista kautta kapteenina ollut, räväkkä vasen laituri, Riihimäen ”oma poika” Teemu Tamminen on solminut uuden pelaajasopimuksen.

Sopimus kattaa tämän kauden ja pitää sisällään seuran option kolmeksi seuraavaksikin, 2024 saakka.

– Onhan se nyt selvä, ettemme voi kuvitellakaan Temen pelaavan jossain muualla kuin Cocksissa, seuran puheenjohtaja Jari Viita toteaa Cocksin verkkosivuilla.

– Iso askel seuralta pitää kiinni Temestä, kiitokset puheenjohtajalle ja onnittelut Temelle, valmentaja Boris Dvorsek puolestaan kommentoi.

Dvorsekin mukaan Tammisen arvo ei nouse esiin vain kentällä.

– Aivan mahtavaa, että seura pääsi Tammisen kanssa sopimukseen. Hänen läsnäolonsa on tärkeää paitsi joukkueelle, myös koko seuralle ja kaupungille. Hän on kaikilta osin johtajatyyppi, lapset fanittavat häntä ja yleisö pitää hänestä.

– Hän on joukkueen moottori, pitää yllä hyvää energiaa harjoittelussa ja peleissä. Uskon, että yhteistyömme tulee sujumaan hyvin, Dvorsek jatkaa.

Tamminen itse on otettu pitkästä urheilijasopimuksesta.

– Onhan se hienoa ja tuntuu, että seurassa minua arvostetaan. Joukkue vaihtuu isolta osin, saadaan uusi valmentaja ja muutenkin elämässä on uusia tuulia, joten tämä sopimus tuntuu juuri nyt todella hyvältä, Tamminen sanoo.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk