PIF solmi kolme tärkeää jatkosopimusta

PIF julkisti kertaheitolla kolme tärkeää sopimusta, kun Markus Mattila, Peter Vikman ja Ilija Krstevski jatkavat ensi kaudella Piffenissä.

Itse kunkin kohdalla kyse on joukkueen avainpelaajista.

– Meille on erittäin tärkeää, että Makke jatkaa meidän kanssa myös seuraavalla kaudella, toteaa Robert Åberg Eliittivaliokunnasta PIF:n verkkosivuilla.

– Hän on ollut ykkösmaalivahtimme monen kauden ajan ja loukkaantumisista huolimatta hän oli joukkueemme tuki ja turva myös viime kaudella. Nyt on tärkeintä, että Makke saa mahdollisuuden kuntouttaa loukkaantuneet polvensa jotta hän tulevaisuudessa voi sekä pelata että harjoitella kivutta. Haluamme mielellämme pitää Makkesta hyvää huolta, jotta hän pystyy vartioimaan maaliamme vielä monta kautta ja sen takia etsimme myös toista maalivahtia joka voi sekä sparrata että helpottaa Makken työtä.

Myös Vikmanille on tiedossa iso ruutu tulevalla kaudella.

– Toinen tärkeä palanen, joka on päättänyt jatkaa pelaamista on Pete. Hän pääsi parin polvileikkauksen jäljiltä vihdoin parin kauden kuntouttamisjakson jälkeen tositoimiin loppukaudesta, jatkaa Åberg.

– Pete näytti viimeisissä peleissä vanhan itsensä ja kontrauspeli vasemmassa laidassa on todella tärkeätä joukkueelle.

Samoin Krstevskin panos joukkueelle on ollut nousujohteinen.

– Olemme myös iloisia siitä, että Ilija jatkaa oikeassa laidassa. Ilijan laitapeli on kehittynyt kauden aikana Besim Qerimin ohjauksessa ja toivomme tietenkin tämän jatkuvan myös ensi kaudella, kertoo Åberg lopuksi.

Avainsanat:

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk