Kaksikko Källman – Johanson jatkaa GrIFK:n peräsimessä

Vuodenvaihteessa GrIFK:n valmennusvastuun ottanut Mikael Källman jatkaa työtään nuoren joukkueen valmentajana. Keväällä Källmanin ja Patrik Johansonin ohjauksessa hyvään vireeseen äitynyt joukkue ehti varmistaa pudotuspelipaikkansa juuri ennen kauden keskeytymistä.

Koronaepidemia vaikuttaa kaikkeen urheiluun, ja seurat joutuvat nyt tekemään hartiavoimin lisätöitä pystyäkseen jatkamaan toimintaansa. Kauniaisissa joukkueen jäsenet ovat olleet ymmärtäväisiä.

GrIFK:n hallituksen jäsenen Christian Segersvenin mukaan valmistautuminen uuteen kauteen alkoi hallituksen tekemällä tilannekartoituksella.

– Totesimme, että tärkein asia on varmistaa valmennusjohdon jatkaminen. Pelaajisto otti uutisen tyytyväisenä vastaan, ja sen jälkeen oli helpompi suunnitella tulevaa.

– Pelaajat ovat olleet ymmärtäväisiä ja on ollut todella hienoa todeta seuramme yhteisöllisyys. Tämä vahvistaa meitä entisestään, ja varmistaa että palaamme todella nälkäisinä ja yhteen hitsattuina pelikentille.

Keskustelut valmentajien kanssa etenivät nopeasti ja molemmat olivat halukkaita jatkamaan vaikka uhrauksia täytyykin tehdä, ja joukkueen budjetti luultavasti pienenee. Pelaajaneuvotteluja edisti päävalmentajan Mikael Källmanin viesti jatkohaluistaan.

– Ei ole mikään salaisuus, että olen aina viihtynyt Kauniaisissa. Minut on otettu täällä hyvin vastaan, ja kaikesta on aina huolehdittu niin hyvin kuin mahdollista. Nyt on minun vuoroni auttaa vastavuoroisesti seuraa.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk