Rony Léven ja SIF kolmen vuoden jatkosopimukseen.

Vajaata viikkoa ennen ylemmän jatkosarjan alkamista SIF:n osalta joukkueen ehdottomiin tukipilareihin kuuluva Rony Léven allekirjoitti jatkosopimuksen, joka pitää hänet SIF-paidassa ainakin kevääseen 2023 saakka.

Sjundeå IF:n puheenjohtaja Tom Paasikivi kommentoi sopimusta seuraavasti SIF:n tiedotteessa.

– Rony on SIF:n oma kasvatti ja joukkueen tärkeä profiilipelaaja. Hän on erittäin suosittu niin joukkueen sisällä kuin kotiyleisön keskuudessa. Kolmivuotinen sopimus on osoitus siitä että haluamme rakentaa joukkuetta pitkäjänteisesti.

– Tulemme tekemään kaikkemme vahvan joukkueen kasaamiseksi tulevillekin kausille, ensi kaudelle tavoitteemme on päästä pelaamaan eurokentille. Se edellyttää todennäköisesti sijoittumista neljän parhaan joukkoon tällä kaudella. Emme tosin ole ainoa seura joka tätä mahdollisuutta havittelee, kilpailu on kovaa.

Rony Léven itse on myös tyytyväinen sopimuksen syntyyn:.

– Hyvä että asia saatiin selväksi jo tässä vaiheessa. Viihdyn hyvin joukkueessa jossa roolini on selkeä, lisäksi seura on hoitanut sovitut asiat kaikin puolin mallikkaasti. Seurassa viihtymiseen vaikuttaa suuresti paitsi joukkue, myös sen kannattajat. Mielestäni ”Yellow Army” on tuonut lajin kannatuskulttuuriin uutta vivahdetta siksi, että ilmapiiri on positiivinen ja kannustava riippumatta siitä mitä tulostaulu näyttää, Léven kiittelee.

– ”Y A” keskittyy oman joukkueensa kannustamiseen eikä mihinkään muuhun, näin myös nuoremmat oppivat mitä on oikea kannattajakulttuuri. Toivottavasti pystyn myötävaikuttamaan yleisön viihtymiseen otteluissa sekä siihen että SIF tosissaan pystyy haastamaan sarjan kärkijoukkueet.

Avainsanat:

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk