Cocks haki niukan voiton BK-46:sta

SM-liigan ylempi jatkosarja käynnistyi heti todellisella jännitysnäytelmällä ja tilanne tiivistyi heti alkuun Cocksin kaadettua runkosarjan ykkösen BK-46:n äärimmäisen niukasti.

Ottelun avausjakso eteni ennakoidun tasaisena. BK oli alussa hiukan niskan päällä, Cocks sai tämän jälkeen otetta ja kävi kertaalleen jo kolmen maalin johdossa, mutta taukoa kohden tilanne jälleen tasoittui.

Sama tahti jatkui tauon jälkeen. Etu vaihteli puolelta toiselle, eikä mitään merkittävää eroa kumpikaan saanut missään vaiheessa repäistyä. Viimeiselle kymmenminuuttiselle lähdettiin tasanumeroista ja loppu oli melkoista jännitysnäytelmää. Lopussa Cocks oli niukasti vahvempi ja vei voiton yhden maalin erolla.

BK-46:n vastikään jatkosopimuksen solminut päävalmentaja Andreas Rönnberg ei tappiota enempiä lähtenyt selittelemään.

– Tänään olivat marginaalit hyvin hyvin pieniä. Tällä kertaa Cocks oli parempi silloin kun ottelua ratkaistiin, Rönnberg totesi.

Cocksin päävalmentaja Gintaras Savukynas oli puolestaan tyytyväinen etenkin pisteisiin.

– Tämä ei ollut ladullisesti kovin korkeatasoinen ottelu. Onneksi me voitimme ensimmäistä kertaa tällä kaudella.

Vakuuttavimman pelaajan tittelin ja kolme LähiTapiola-tähteä vienyt BK:n kokenut Jac Karlsson näki myös parantamisen varaa pelaamisessa.

– Tehtiin aivan liian monta teknistä virhettä, tällaisessa ottelussa, jossa Cocks oli meitä vastassa. Mielestäni myöskään puolustuksemme ei toiminut kuten aikaisemmissa peleissä, Karlsson ruoti.

BK-46 – Cocks 31-32 (15-16)

Maalintekijät: maalit (7m maalit)
BK-46: Sebastian Säkkinen 7, Jac Karlsson 7, Linus Lindberg 6, Oscar Kihlstedt 5, Linus Sjöman 4, André Udd 1, Alex Lignell 1
Cocks: Nico Rönnberg 12 (6), Sasa Puljizovic 6, Nils Kreicbergs 5, Teemu Tamminen 3, Yuri Semenov 3, Roni Syrjälä 1, Evgeny Semenov 1, Yury Lukyanchuk 1

LähiTapiola-tähtipelaajat
Jac Karlsson BK-46 3
Nico Rönnberg Cocks 2
Sasa Puljizovic Cocks 1

2 min ulosajot sekä pelistä sulkemiset
BK-46: Linus Lindberg 2 x 2 min, Oscar Kihlstedt 2 x 2 min, Robin Sjöman 1 x 2 min
Cocks: Aliaksandr Tsitou 2 x 2 min, Nils Kreicbergs 2 x 2 min, Sasa Puljizovic 1 x 2 min, Teemu Tamminen 1 x 2 min

Erotuomarit: Miro Korja – Teemu Kaulio

Yleisöä: 755

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk