Andreas Rönnberg jatkaa BK-46:n peräsimessä pitkään

BK-46:n päävalmentaja Andreas Rönnberg on jatkanut sopimustaan kahdella vuodella aina kevääseen 2023 saakka.

BK-46:n käsipallotoiminta on kehittynyt tasaisesti jo useamman vuoden ajan. Junioripuolella on viime vuosina tullut hienoja tuloksia ja Suomen Cupin voitto osoitti, että myös miesten joukkue on valmis taistelemaan kirkkaimmista mitaleista tänä vuonna.

BK on valinnut tien, jossa miesten joukkuetta rakennetaan pääasiassa omien kasvattien kautta. Tämän myötä toimintaa suunnitellaan mahdollisimman pitkäjänteisesti ja osana tätä on myös ”Gea” Rönnbergin pitkä jatkosopimus.

– Seuran puolelta olemme olleet erityisen tyytyväisiä siihen, että Gea Rönnberg on toiminut miesten joukkueen valmentajana. Olemme sen takia todella ylpeitä ja iloisia siitä, että olemme päässet sopimukseen Gean jatkosta valmentajana vielä kauden 2020-21 jälkeen kahden vuoden ajan kevääseen 2023, BK:n puheenjohtaja Björn Siggberg sanoo seuran tiedotteesssa.

Rönnberg toimii miesten joukkueen päävalmentajan tehtävien lisäksi myös konsultoivana valmentajana vanhimmissa poikien ikäluokissa.

– Meillä on mielenkiintoinen sekoitus nuoria ja vanhempia pelaajia ja se tuo minulle sekä haasteita että mahdollisuuksia. Haluan kehittyä valmentajana ja johtajana ja odotan todella pääseväni jatkamaan töitä tämän joukkueen kanssa, Rönnberg toteaa.

– BK-46 antaa minulle nyt tilaisuuden olla useamman vuoden mukana nykyisen miesten joukkueen rakentamisessa ja työssä, jossa rakennetaan tulevaisuuden BK-46:tta omien juniorien varaan.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk