Jatkosarjat käyntiin keskiviikkona huippuottelulla BK-46 – Cocks

BK-46 ja Cocks ottavat pienen varaslähdön SM-liigan jatkosarjoihin kohtaamalla ylemmän jatkosarjan avausottelussa jo keskiviikkona 19.2.

BK nappasi runkosarjan voiton itselleen kaatamalla päätöskierroksella Dickenin niukasti. Tämä tietää jatkosarjaan kolmea lähtöpistettä, mutta päävalmentaja Andreas Rönnbergin mukaan lähtöpisteitäkin arvokkaampaa tarttui runkosarjasta mukaan.

– Olen oikeastaan kaikkein tyytyväisin mentaliteettiimme. Olemme voittaneet Cocksin loppusekunneilla, ottaneet lopussa voiton Dickenistä cupin finaalissa ja nyt voitimme taas. Ajatellen edessä olevia jatkopelejä, voitot voivat ilman muuta antaa meille henkisen edun, Rönnberg mietti Västra Nylandissa.

Runkosarjaan Rönnberg oli kaikkiaan tyytyväinen, mutta ei lähtenyt arvioimaan sitä, oliko yllätys, että pistemenetyksiä tuli vain kahdessa ottelussa.

– Sen sijaan voin sanoa, että minulle tuli hyvä tunne jo harjoituskaudella ja se ei ole siitä muuksi muuttunut.

Noista pistemenetyksistä toinen tuli nimenomaan Cocksia vastaan ja vielä kotiyleisön edessä, kun joukkueet joulun alla tasasivat pisteet Karjaalla maalein 29-29. BK:n tavoin hallitseva mestari Cocks on tuon ottelun jälkeen kirjannut pelkkiä voittoja tililleen.

Oman mielenkiintonsa otteluun tuo BK-kasvatin ja Cocksin runkopelaajan Nico Rönnbergin viime viikon lopulla julkaistu siirto US Ivryn riveihin Ranskan liigaan. Rönnberg pelaa kuitenkin kuluvan kauden loppuun Cocksissa ja metsästää kuudetta mestaruuttaan riihimäkeläisten riveissä.

Ottelu Karjaalla alkaa keskiviikkona kello 19.00.

Kaikki kauden SM-liigaottelut suorina lähetyksinä SolidSportilla.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä SolidSportilta!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk