Roni Syrjälä siirtyy Dickeniin

Dickenin edustusjoukkue on tehnyt sopimuksen Riihimäen Cocksin ja maajoukkueen pitkäaikaisen laitapelaajan Roni Syrjälän kanssa. Sopimus on mallia 1+2 vuotta.

Syrjälä on edustanut koko uransa ajan kasvattajaseuraansa Riihimäen Cocksia, jonka paidassa hän on pelannut yli 300 liigapeliä ja viimeistellyt näissä lähes 600 maalia. Lisäksi Ronilta löytyy runsaasti kansainvälistä kokemusta niin maaotteluista kuin seurajoukkueiden europeleistä.

Syrjälä on jo liittynyt joukkueen harjoittelurinkiin. Monipuolisena pelaajana Ronille on kaavailtu roolia myös 9-metrin pelaajana, joten päävalmentaja Ken Sirenius on saanut arvokkaan ja monipuolisen palasen ”työkalupakkiinsa”. Päävalmentaja Sirenius kommentoi siirtoa näin:

– Roni tuo joukkueeseen paljon kokemusta ja ammattimaisen asenteen käsipallo osaamisen lisäksi. Hienoa saada hänet mukaan meidän uuteen projektiin.

Koko uransa kasvattajaseuraansa edustaneelle Syrjälälle siirto on iso askel. Pelaaja itse kommentoi siirtoaan.

– Yhdentoista Cocksissa vietetyn kauden jälkeen nyt on sopiva hetki nähdä millaista tekeminen on muissa seuroissa. Uusi ympäristö ja uudenlainen rooli tekevät myös hyvää kehitykselleni pelaajana. Dicken on tehnyt erinomaista ja pitkäjänteistä työtä niin edustusjoukkueiden kuin juniorityönkin osalta jo usean vuoden ajan. Odotan innolla tulevaa kautta.

Syrjälän siirron myötä joukkue alkaa olemaan hiljalleen kasassa. Otimme vielä joukkueen GM:ltä Jukka Kamulalta kommentit siirrosta:

– Kun kuulimme Ronin tasoisen pelaajan olevan tarjolla, niin asiaa ei tarvinnut kauaa miettiä. Yhteisymmärrys Ronin ja hänen taustajoukkojensa kanssa löytyi todella nopeasti ja olen erittäin tyytyväinen hänen valitessaan Dickenin. Ronin myötä joukkue alkaa olemaan valmis. Muutama mahdollinen täsmähankinta on vielä mahdollinen, mutta nyt alkaa kokonaisuus näyttämään hyvältä.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk