BK-46:n joukkue tulevalle kaudelle lähes valmis

BK-46:n joukkueen rakentaminen kaudelle 2022-23 alkaa olla loppusuoralla.

Karjaalla jatketaan pääosin edellisen kauden pelaajilla, sillä joukkue voitti tunnetusti SM-kultaa.

– SM-kulta oli projekti, jota työstimme kahdeksan vuotta. Tavoitteena on nyt pysyminen tällä samalla tasolla. Joukkueen rakentaminen seuraava kautta silmällä pitäen on ollut helppoa, sillä lähes kaikki pelaajat ovat olleet halukkaita jatkamaan, BK-46 Käsipallon puheenjohtaja Roger Roos sanoo seuran tiedotteessa.

Poisjääneistä mainittakoon Victor Westerlund, joka on päättänyt lopettaa panostuksensa käsipalloon, sekä virolainen vahvistus Markus Viitkar, joka siirtyy jatkamaan pelaamistaan Ruotsissa.

– Tällä hetkellä meillä on vielä uuden keskushyökkääjän paikka haussa. Koevalmennamme nyt yhtä ukrainalaista pelaajaa mukaan joukkueeseen. Laajan perustan ja nuorten, eteenpäin pyrkivien pelaajien ansiosta pääsemme pitkälle oman pelaajamateriaalimme turvin, Roos sanoo.

SM-tittelin puolustamisen lisäksi BK-miehet valmistautuvat pelaamaan Eurooppa-cupissa. Vastustajat tiedetään heinäkuussa. Sitä vastoin BK on päättänyt luopua mahdollisuudestaan osallistua Eurooppa-liigaan.

– Eurooppa-liigan fasiliteettivaatimukset aiheuttavat sen, että otteluita ei ole mahdollista pelata Karjaalla taloudellisesti kestävällä tavalla, Roger Roos toteaa.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk