Ringa Ropo Cocksin toiminnanjohtajaksi

Entinen yleisurheilutähti Ringa Ropo on nimetty Riihimäen Cocksin uudeksi toiminnanjohtajaksi. Aktiiviuransa jälkeen pitkän kokemuksen markkinoinnista ja järjestötoiminnasta hankkinut Ropo aloittaa uudessa tehtävässään maanantaina 5.5.

Ropo on viimeisen vuoden aikana löytänyt itsestään käsipallofanin.

– En uskonut, että innostun niin paljon käsipallosta. Viime sunnuntaina olin katsomassa edustuksen peliä, ja olihan se ihan huimaa. Teemu Tamminen lähti läpiajoon sellainen kreisi hullunkiilto silmissään… On temperamenttia, tulisuutta ja voimaa, Ropo kuvaili Aamupostille.

– Viimeksi porukka oli katsomossakin ihan liekeissä. Sellaista urheilun riemun jalkauttamista ja Cocksin näkymistä kaupunkikuvassa, niitä haluan tuoda seuraan.

Entiselle pituushyppyhuipulle tuo innostus tuli ”käsipallomutsiuden” kautta. Ropo ja käsipallo ovat olleet tekemisissä päivittäin, sillä omista lapsista kaksi pelaa Cocksin junioreissa.

Kun Cocksin puheenjohtaja Jari Viita vuodenvaihteessa otti Ropoon yhteyttä tarjoten työtä, tämä ei heti vastannut kyllä.

– Kyllä siinä puolin ja toisin työstettiin asiaa, ja mietittiin, mitä se tarkoittaa. Lopulta päätöstä ei silti ollut vaikea tehdä. On upea mahdollisuus, että saan tehdä töitä urheilun kanssa.

Kataja Eventillä projektipäällikkönä tähän viikkoon asti työskennelleellä Ropolla on pitkä kokemus markkinoinnista ja järjestötoiminnasta. Hän on toiminut Suomen Kehitysvammaisten Liikunta ja Urheilun puheenjohtajana ja Suomen Vammaisurheilu ja -liikunnan varapuheenjohtajana. Vastikään päättyi pesti Suomen Paralympiakomitean hallituksessa. Edelleen hän on Suomen Urheiluliiton eettisen valiokunnan puheenjohtaja ja SUL:n hallituksen jäsen.

Ropo uskoo, että kun seurassa tehdään oikeita asioita, jäsenistökin tuntee olevansa turvallisissa käsissä. Kun seurassa on arvot kohdallaan, se alkaa tuottaa hyvää.

– Cocksilla on vahvoja juttuja, joita voi ottaa mukaan ja hyödyntää markkinoinnissa. Olen kohta 50 vuotta tallannut maailmaa, minulla on kontakteja ja pystyn kyllä avaamaan niillä ovia.

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk