Välieräsarjat katkolla Cocksille ja Dickenille

SM-liigan runkosarjan ykkönen ja kakkonen – Cocks ja Dicken – ovat esiintyneet kahdessa ensimmäisessä välieräottelussa ennakkosuosikin aseman arvoisesti ja johtavat välieräsarjojaan 2-0. Mitään riemumarssia kummankaan eteneminen kohti finaalia ei kuitenkaan ole ollut ja lauantaina finaalipaikan varmistaminen on kovan työn takana.

Dicken on joutunut kahdesti tekemään täyden päivätyön BK-46:n kaataakseen, kumpikin tähän mennessä pelattu välierä on päättynyt Dickenin kolmen maalin voittoon.

Cocks kaatoi SIF:n ensimmäisessä välierässä selvästi, mutta toisessa koitoksessa Siuntiossa voitosta taisteltiin loppuminuuteille saakka. SIF tuli vahvasti takaa ja Cocks onnistui lopulta vaivoin puristamaan yhden maalin voiton.

– Tulimme hyvin takaisin peliin loppua kohden, mutta emme ihan loppuun saakka. Onnikaan ei ollut meidän puolellamme silloin kun olisimme sitä tarvinneet, harmitteli SIF:n päävalmentaja Kaj Hagman Västra Nylandiin mukaan.

Kolmannet välierät pelataan lauantaina ja finaalipaikka on siis katkolla sekä Cocksille että Dickenille, jotka pääsevät pelaamaan lisäksi kotiyleisönsä edessä.

3. välierät la 3.5.:
16.00 Cocks – SIF
16.00 Dicken – BK-46

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk