Cocks kukisti SIF:n trillerissä

Ensimmäisessä välierässä Cocksin jalkoihin jäänyt SIF lupasi ennakkoon toisenlaista ilmettä kotiottelussaan tiistaina, eikä lupaustaan pettänyt. Siuntiolaisyleisö sai nähdä todellisen jännitysnäytelmän, mutta joutui lopulta pettymyksekseen todistamaan Cocksin niukkaa voittoa lukemin 27-28.

Ottelun alku ennakoi aivan toista kuin lopulta tuleman piti. Cocks oli reilussa 15 minuutissa repäissyt jo 11-5-johdon, mutta tämän jälkeen kotijoukkue SIF alkoi kuroa eroa maali maalilta kiinni ja tauolle mentäessä Cocksin johto oli enää kaksi osumaa.

Toinen puoliaika muodostui sitten todelliseksi jännitysnäytelmäksi. Cocks piti johtoasemastaan kiinni, mutta ei päässyt missään vaiheessa neljää maalia enempää karkuun siuntiolaisilta, jotka imivät eron pienemmäksi kerta toisensa jälkeen ja nousivat lopulta kolmen minuuttia ennen ottelun loppua tasoihin. Kristo Järve vei Cocksin vielä uudestaan johtoon, SIF tuli tasoihin, mutta Järven viimeisen minuutin osuma oli lopulta ratkaiseva ja Cocks vei voiton.

SIF-valmentaja Kaj Hagman oli kaksijakoisissa mietteissä kamppailun päätyttyä.

– Yhden maalin tappio tietysti harmittaa. Joukkueen moraali on hieno ja taistelutahtoa löytyy. Tänään se ei aivan riittänyt loppuun saakka, Hagman harmitteli.

Cocks valmentaja Kaj Kekki suomi omiaan melkoisen kovin sanankääntein.

– Puolustuksemme oli surkea, nyt kotiin harjoittelemaan seuraavaa peliä varten. Tyytyväinen olen siihen, että voitto tuli.

Ottelun ratkaisija ja vakuuttavimman pelaajan tittelin vienyt Cocksin Kristo Järve kiitteli pelin intensiteettiä.

– Hyvä, tasainen ja kova ottelu. Toivottavasti ottelusarja jatkuu lauantaina samankaltaisesti.

SIF – Cocks 27-28 (13-15)
(Cocks johtaa otteluvoitoin 2-0)

Yleisömäärä: 398

Maalintekijät:
SIF: Anton Luuppala 7, Janne Korpimäki 6, Christoffer Modig 4, Antti Tahvanainen 4, Patrik Grönberg 3, Albert Rehnberg 1, Joni Jukola 1, Gustav Svanbäck 1
Cocks: Kristo Järve 8, Teemu Tamminen 6, Niko Leikama 4, Gheorge Safronii 3, Kristo Voika 2, Antti Rogenbaum 2, Antti Valo 2, Kristian Jansson 1

Varoitukset:
SIF:Patrik Grönberg, Anton Luuppala, Niklas Sillman, Toni Seijo
Cocks:  Kristian Jansson, Gheorge Safronii, Teemu Tamminen

Ulosajot:
SIF: Jaan kauge, Christoffer Modig, Janne Korpimäki, Antti Tahvanainen x 2
Cocks: Antti Rogenbaum, Antti Valo, Kristian Jansson, Robin Sjöman, Kristo Järve, Teemu Tamminen x 2

LähiTapiola-tähdet:
3 tähteä : Kristo Järve  Cocks
2 tähteä: Janne Korpimäki SIF
1 tähti: Antti Rogenbaum Cocks

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk