Dicken toistamiseen niukasti BK-46:tta vahvempi

Dicken haki toisessa välierässä Karjaalta voiton BK-46:sta samalla marginaalilla kuin sunnuntaina avausottelussa eli kolmen maalin erolla. Jälleen erittäin tasainen kamppailu sai ratkaisunsa vasta loppuminuuteilla ja Dicken vei voiton lukemin 21-24.

Dicken tuli otteluun selvästi terävämmin, mutta kotijoukkue BK sai nopeasti juonen päästä kiinni ja numerot pysyivät tasaisina. BK kävi ensimmäisen 30-minuuttisen aikana johdossa vain kertaalleen, mutta Dicken ei pystynyt myöskään isompaa eroa tekemään ja taukoa vietettiin numeroissa 12-13.

Pian tauon jälkeen Dicken hivuttautui jo neljän maalin karkumatkalle, mutta karjaalaiset tulivat takaisin ja olivat 15. minuutilla jälleen tasoissa. Johtoon asti BK ei kuitenkaan päässyt, vaan Dicken piti hiuksenhienosti etulyöntiaseman hallussaan. Reilu seitsemän minuuttia ennen loppua eroa oli vain yksi maali, mutta tähän BK.n maalinteko tyrehtyi ja kun Dicken osui lopussa vielä kahdesti matkasi voitto vieraiden mukaan.

BK-46:n valmentajan Christer Lundqvistin ei auttanut toisen niukan tappion jälkeen kuin lähteä valamaan uskoa omiinsa seuraavaa koitosta varten.

– Tiukkaa vääntöä. Tehtiin kaikkemme ja kuitenkin hävittiin kolmella maalilla. Toivottavasti saadaan koko latinki kolmanteen otteluun. Nyt alkaa latautuminen lauantaille, Lundqvist linjasi.

Dickenin valmentaja Thomas Lindström iloitsi voitosta, mutta muistutti ettei taistelu vielä ole ohi.

– Jännittävä ottelu. Puolustus toimi paljon paremmin kuin ensimmäisessä ottelussa, niin myöskin BK:lla. Vielä pitää taistella kolmas ottelu. Lindström sanoi.

Ottelun vakuuttavimman pelaajan tittelin vei sunnuntain tapaan Dickenin Benny Broman.

– BK tarjosi hyvän taistelun. Me pidettiin rauhallisuutemme ja se ratkaisi ottelun. Kolmas ottelu alkaa 0-0:sta mutta meillä on nyt kolme ottelupalloa, Broman tähdensi.

BK-46 – Dicken 21-24 (12-13)
(Dicken johtaa välieräsarjaa 2-0)

Yleisömäärä: 450

Maalintekijät:
BK-46: Olli-Pekka Korpimäki 5,  Robin Karlsson 2, Johan Skogberg 1, Mario Karuse 1, Victor Westerlund 1,  Sebastian Säkkinen 9, Oscar Udd 2
Dicken: Benny Broman 8, Joona Hertola 1,  Timmy Thor 6, Casimir Stjärncreutz 4, Thomas Hollfast 1, Philip Ahlgren 2, Anton Remy 2

Ottelun LähiTapiola-tähdet:
3 Benny Broman (Dicken)
2 Sebastian Säkkinen (BK-46)
1 Mikael Heinonen (BK-46)

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk