Toni Aalto, Atlas

Rikkooko Toni Aalto lauantaina 1600 maalin rajan?

Atlaksen ja ÅIFK:n yleisölle avoimessa ottelussa Energia Areenalla lauantaina taistellaan tiukasti sarjapisteistä ja tavoitellaan Myyrmäkeen ennätysyleisöä. Yksi hieno lisämauste ottelulle on Atlaksen kokeneen takamiehen Toni Aallon 1600 maalin rajapyykin jahtaaminen.

Aalto on Atlaksen tämän kauden paras maalintekijä ja viikolla voitokkaassa vierasottelussa Akillesta vastaan Aalto paukutti komeasti yhdeksän maalia. Tämän myötä koossa on nyt 1595 osumaa ja komea rajapyykki vain viiden maalin päässä.

Aalto itse odottaa lauantain ottelua itse tapahtumana. Raja menee rikki jos on mennäkseen.

– Tapahtuma on mahtava ja on mukavaa päästä pelaamaan sankalle joukolle tulevaisuuden pelureita. Toivottavasti paikalle tulee paljon katsojia, kannustamaan hyviä suorituksia vaikka ei oma suosikkijoukkue kentällä olisikaan, Aalto sanoo.

Kokenut pelimies vakuuttaa myös, että yleisölle riittää nähtävää Energia Areenalla.

– Pelistä tulee varmasti todella tiukka vääntö, jossa tahto ratkaisee. Ottelusta ei tule luultavasti mitään maalijuhlaa vaan kenties maalivahtien näytös, kun molemmissa maaleissa nähdään maajoukkuemaalivahti. Pisteet ovat molemmille joukkueille todella tärkeät.

– Ollaan oltu niskanpäällä ÅIFK:ta vastaa pari kautta, nyt Turku tekee kuitenkin uutta vahvaa nousua ja meillä ollut vaikea alkukausi loukkaantumisten takia.

Menestys tulee työn kautta

Luotto omaan joukkueeseen on kuitenkin Aallolla vahva. Pisteputki on nyt auki ja pienen hakemisen kautta oma pelikin alkaa löytyä koko ajan paremmin.

– Tekeminen ja uusi pelitapa miellyttää henkilökohtaisesti, tämä alkaa myös näkymään ja pisteet jäävät varmuudella Myyrmäkeen.

– Viime kausi oli melko raskas hopeakauden jälkeen. Raskas tappio rakkaalle BK-46:lle oli kuitenkin se mitä silloin ansaitsimme. Varmaan koko joukkue ja seura ymmärsivät ettei menestystä saa ilman töitä. Tässä vinkki myös kaikille junnuille, Aalto heittää.

Atlaksen ja ÅIFK työn jälkeä ja oppia siitä saa lauantaina kello 19.00 alkaen Energia Areenalla. Atlas tarjoaa ottelun kaikille katsojille ja areenalle odotetaan runsaslukuisesti yleisöä luomaan hieno tunnelma lehtereille.

Naisten maaottelut FIN-FAR 4.4. ja 5.4.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk