”Pitäkää lystiä ja meteliä ja nauttikaa”

Atlaksen ja ÅIFK:n välinen SM-liigan ottelu luo lauantaina Myyrmäen Energia Areenalle ainutlaatuisen tunnelman ainakin mikäli viime kauden merkkeihin on uskominen. Yleisöllä on ilmainen sisäänpääsy kello 19.00 alkavaan otteluun ja tavoitteena on SM-liigan uusi yleisöennätys.

Atlaksen viivamies Jyri Lujanen muistaa hyvin viime vuoden vastaavan kamppailun, joka keräsi Energia Areenalle edelleen voimassaolevan SM-liigan yleisöennätyksen 1949 katsojaa. Lujanen joutuu raajavamman takia seuraamaan lauantain ottelun sivusta, mutta paikan päällä hän ehdottomasti on.

– Aion tulla totta kai paikalle ja kyllähän me ottelu viedään, Lujanen sanoi suoraan.

– Tapahtumasta tulee varmasti hieno, viime vuosi jätti tapahtumasta hyvät fiilikset, mutta meidän toisen puoliajan pelaamisemme oli silloin luokatonta eikä todellakaan tapahtuman arvoista, Lujanen viittasi Dickenille kärsittyyn tappioon.

Niin ikään loukkaantuneiden kirjoissa viime ajat ollut takamies Erkka Näntö valmistautui lauantai-illan kamppailun seuraamiseen kalastuksen merkeissä.

– Tiukkaa vääntöä luvassa varmasti, mutta nälkäisempi joukkue vie pisteet. Eli Atlas, totta kai, Näntö viesti vavan päästä.

– Olen juuri narraamassa kuhaa. Toivottavasti on parempi onni lauantaina kuin nyt, takamies naurahti.

Luotto kotijoukkueeseen on vahva, mutta sanansa sanottavana on varmasti myös vierailija ÅIFK:lla. Jos lopputulosta ei ennakkoon voidakaan varmaksi sanoa, niin hienon tunnelman voi luvata takuuvarmasti.

– Terveiset paikalle saapuvalle väelle: pitäkää lystiä ja meteliä katsomossa ja nauttikaa tapahtumasta! Odotan äänekästä yleisöä lauantai-illalle, Lujanen kiteytti ennakkotunnelmat.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk