Atlas tavoittelee jopa 3000 katsojaa lauantaille

Lauantainen SM-liigan ottelu Atlas – ÅIFK pelataan Energia Areenalla Myyrmäessä ja kyseessä on viime vuoden tapaan erityisottelu, johon Atlas on kutsunut kaikki katsojat seuraamaan kotimaista huippukäsipalloa. Tavoitteet yleisömäärän suhteen ovat kovat.

Katettakin tavoitteelle on, sillä viime kaudella vastaavassa ottelussa kirjattiin SM-liigan voimassa oleva yleisöennätys.

– Viime vuoden tapahtuma oli kaikin puolin onnistunut, 1949 katsojaa on todella hyvä lukema. Tunnelma katsomossa oli mahtava, Atlaksen joukkueenjohtaja Vesa Kunttu muistelee.

– Tämän vuoden tapahtumaa olemme mainostaneet jälleen enemmän ja toivoisin näkeväni katsomossa paljon yleisöä käsipallon ulkopuolelta, ilmaistapahtumana tämä on kaikille oivallinen tilaisuus tulla paikan päälle tutustumaan lajiin. Toivoisin näkeväni 3000 katsojaa kannustamassa omaa suosikkiaan kovaa ja rehellisesti ja nauttimaan joka hetkestä ottelun aikana.

Kunttu uskoo, että lauantaina on tarjolla jännitettävää koko 60-minuuttisen ajaksi – tai ainakin lähes.

– Ottelusta odotan jännittävää ja viihdyttävää, joka kuitenkin vasta viime hetkillä ratkeaa Kundien voitoksi, Kunttu maalailee.

Atlaksen taustajoukoille kyseessä on kauden suurin yksittäinen ponnistus.

Otteluna tämä eroaa normaalista ”arkiottelusta” täysin jo tapahtuman suuruuden vuoksi. Järjestettävää on huomattavasti enemmän jo senkin takia että ottelu pelataan ns. vieraalla maalla.

Atlas – ÅIFK lauantaina 9.11. kello 19.00. Tule seuraamaan huippukäsipalloa ilmaiseksi ja kanna kortesi kekoon uuden yleisöennätyksen saavuttamiseksi.

Naisten maaottelut FIN-FAR 4.4. ja 5.4.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk