Nico Rönnberg jatkosopimukseen Cocksin kanssa

Riihimäen Cocksin katse on suunnattu vahvasti kohti kautta 2016 – 2017 ja joukkuetta on hiljaisuudessa rakennettu jo pidemmän aikaa.

– Tavoitteenamme on saada 18 pelaajan ryhmä kasaan ensi kaudelle. Tämä tarkoittaa sitä, että etsimme vielä muutamille pelipaikoille uusia pelaajia, kommentoi manageri Jari Viita tilannetta.

Sekä maalipörssin että tähtipelaajapörssin 11. sijalla oleva Nico Rönnberg on tehnyt Cocksin kanssa 2+1 -vuotisen jatkosopimuksen. Tällä kaudella SM – liigan 21 ottelussa 101 kertaa maalannut Rönnberg on mielissään jatkosopimuksesta

– On kiva jatkaa Cocksissa. Seura on ainoa Suomessa, joka satsaa kansainvälistymiseen tosissaan. Koen kehittyneeni seurassa kokonaisvaltaisesti pelaajana. Tietenkin tavoitteeni on joku päivä pelata ulkomailla ammattilaisena. Cocksin kansainväliset ottelut mahdollistavat minulle myös näkyvyyttä siellä.

Riihimäen omat pojat, joukkueen kapteeni Antti Valo sekä Jani Tuominen jatkavat myös Cocksissa. Valon sopimus kattaa kauden 2016 – 2017, kun taas Tuominen on tehnyt seuran kanssa kahden kauden mittaisen jatkon.

Tällä hetkellä joukkueessa on 14 pelaajaa, joiden sopimusta on jatkettu tai sopimus ulottuu myös ensi kaudelle.

– Etsimme vielä vahvistusta oikean takamiehen, pelinrakentajan, vasemman laidan ja viivapelaajan paikoille. Sopimusneuvotteluja on jo käyty ja toivomme tietenkin, että saamme sopimusneuvottelut päätökseen mahdollisimman nopeasti, valottaa Jari Viita sopimustilannetta.

Cocks on jo pidemmän aikaa etsinyt uutta valmentajaa. Tässä katseet on käännetty ulkomaan suuntaan ja hakemuksia on tullutkin mukavasti. Muutamien valmentajien kanssa on jo käyty neuvotteluita ja uuden valmentajan julkistaminen tapahtuukin toivottavasti maaliskuun aikana.

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk