BK-46 kukisti SIF:n niukasti

BK-46 katkaisi SIF:n vahvan vireen ja piti Länsi-Uudenmaan valtikan hallussaan kaatamalla SIF:n torstaina kotonaan niukasti yhdellä maalilla.

SIF:n terävän alun jälkeen BK-46 heräsi ja otti tilanteen hienokseltaan haltuunsa. Ensimmäinen puoliaika edettiin BK:n johtaessa – parhaimmillaan eroa oli kuusi maalia, mutta taukoa kohti vieraat kuroivat eroa kiinni ja isäntien taukojohto oli yksi maali.

Toisella puoliajalla BK piti niukasta johtoasemastaan kiinni, kunnes viimeisen kymmenminuuttisen aluksi SIF nousi ensi kertaa tauon jälkeen tasoihin. Tästä edettiin vuorotahtia BK:n mennessä johtoon ja SIF:n tasoittaessa. Viimeiset neljä minuutti pelattiin osumitta ja taululle jäivät BK:n niukat voittolukemat.

BK-46:n valmentaja Teddy Nordling kiitteli omiensa otteita etenkin puolustuspäässä ja maalivahti Niclas Zweibergia erityisesti.

– Meillä oli tänään hyvä puolustus, ja Zweije hoiti loput. Muutamat huonot kontraukset jäivät vähän kaivelemaan. Kuitenkin tuntui hyvältä ottaa viisi pistettä kuudesta Siuntiota vastaan, Nordling totesi tyytyväisenä.

SIF-luotsi Kaj Hagman näki mahdollisuuksia olleen toisenlaiseenkin tulokseen.

– Vähän epäonnea meillä näin tiukassa ottelussa. Meillä oli muutamia paikkoja, mutta ne Zweigberg hoiti mallikkaasti, Hagmankin kehaisi vastustajan maalivahtia.

Vakuuttavimman pelaajan tittelin vienyt BK:n  Alex Lignell myönsi myös, että voitto olisi saattanut kallistua kummalle tahansa.

– Tosi tasainen ottelu, mutta tuntui erinomaisen hienolta pelata. Tällaisia otteluita toivoisin enemmän, kun järjestelytkin olivat hienoja, Lignell suitsutti,

BK-46 – SIF 24-23 (15-14)

Yleisöä: 490

Erotuomarit: Markku Tuomi – Harri Nieminen

Maalintekijät:
BK-46: Alex Lignell 6, Timmy Thor 5, Janne Korpimäki 5, Jasper Hellberg 4, Oscar Udd 2, Robin Mattsson 2
SIF: Ian Martin 8, Jan Hagman 6, Theo Westerlund 3, Albert Rehnberg 2, Niklas Sillman 2, Patrik Grönberg 1, Taavi Tibar 1

Ulosajot:
BK-46: Edvard Björk 2min, Alex Lignell 2min
SIF: Jan Hagman 2min, Taavi Tibar 2min

LähiTapiola-tähtipelaajat:
*** Alex Lignell(BK-46)
** Ian Martin (SIF)
* Niclas Zweigberg (BK-46)

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä SolidSportilta!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk