Mikko Koskue liittyy Atlaksen valmennustiimiin

Euroopan kenttiä kolunneen kokeneen pelurin sopimus kattaa vähintään loppukauden. Atlakseen mies siirtyy Saksan TSV Ottobeurenista.

Koskue asuu edelleen Saksassa, mutta viettää siviilityönsä vuoksi paljon aikaa vanhassa kotimaassaan ja kesästä saakka Koskue on ollut säännöllisesti mukana Atlaksen harjoituksissa. Taskusta löytyy Saksan toiseksi korkein käsipallovalmentajan tutkinto, eli B-lisenssi.

– Hienoa saada Mikko virallisesti joukkueemme toimintaan mukaan. Mikko on yksi Suomen kaikkien aikojen menestyneimpiä käsipalloilijoita ja on tehnyt mittavan uran ulkomaan käsipallokentillä. On mahtavaa, että hän haluaa tuoda oman panoksensa, sekä Atlaksen, että suomalaisen käsipallon kehittämiseen. Uskon, että hänen kokemuksensa tulee auttamaan joukkuettamme pyrkiessämme tavoitteisiimme, toteaa Atlaksen päävalmentaja Jaakko Horelli.

Pelaajana vuodesta 1996 Euroopan käsipallokenttiä kiertänyt Koskue on esiintynyt urallaan mm. maailman kovimmassa käsipallosarjassa, Saksan Bundesliigassa sekä Italian pääsarjassa Serie A:ssa. Koskue ehti paukuttaa ulkomailla eri liigoissa yli 2 000 maalia.

Kiffenin kasvatti on myös P96 maajoukkueen päävalmentaja.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk