Siuntio

Cocks, BK-46, HC West ja SIF voittoihin


SIF murjoi Akilleksen ja teki yhteensä 50 maalia. BK-46 haki tärkeät pisteet Pirkkolasta. HC West ei antanut Myyrmäkeläisten yllättää. Turussa Cocks otti henkisesti tärkeä voiton ÅIFK:sta.

Atlaksen kahden maalin puoliaikajohto kuivui kokoon Westiä vastaan, vieraat veivät voiton lopulta viiden maalin erolla 21-26 (13-11). Joona Raerinne paukutti Liigakärjelle yksitoista kassia.

– Heittoni oli tänään kunnossa. Tomi pelasi maalissa hyvän pelin ja piti meitä etenkin ottelun alussa mukana, Raerinne kertoi.

Mikael Källman oli tyytyväinen joukkueensa nousuun.

– Oikeastaan meidän oli kuulunut olla puoliajalla enemmän kuin kaksi maalia miinuksella. Peli oli kuitenkin tasapainoisempi kuin viimeksi Atlasta vastaan. Puolustusmuodon vaihto ja hyökkäypelin parantuminen ratkaisivat voiton tänään. Joonalta mahtava peli.

Maalintekijät

Atlas: Ken Sirenius 7, Kristo Järve 5, Jyri Lujanen 3, Martin Noodla2, Nikko Kinos 2, Kenneth Åstrand 1, Tuomas Witikka 1.

HC West: Joona Raerinne 11, Joacim Broman 6, Benny Broman 5, Richard Sundström 2, Sami Silfver 2.

Lähivakuutus Tähdet

*** Joona Raerinne, HC West

**Ken Srenius, Atlas

* Benny Broman, HC West

 

Dicken – BK-46 24-27 (14-12)
BK nousi vierasvoitollaan taulukossa pisteellä ohi Dickenin ja on nyt seitsemännellä sijalla. Dicken hävisi runkosarjan kaikki kolme keskinäistä kohtaamista Raaseporilaisille.

– Taisteltiin hyvin niin kauan kun jaksettiin. Toisen puoliajan ratkaisevilla hetkillä ei jaksettu enää tehdä töitä ja lisäksi muutamasta tilanteesta olisi pitänyt laittaa pallo maaliin, Dickenin valmentaja Björn Monnberg totesi.

BK:n joukkueen tehokkain oli Robin Karlsson yhdeksällä maalillaan.

– Joukkue pelasi erittäin kurinalaisesti ja rauhallisesti, sovitun pelikirjan mukaisesti. Toivon vain, että saamme kaikki parhaat pelaajat käyttöömme jäljellä oleviin otteluihin, Karlsson sanoi.

Maalintekijät

Dicken: Timmy Thor 9, Joachim Björnström 6, Valdar Noodla 4, Ben Weber 3, Thomas Hollfast 1, Björn Broman 1

BK-46: Robin Karlsson 9, Kaj Hagman 6, Olari Paumets 6, Eddie Sundell 2, Jasper Hellberg 2, Sam Sjöman 1, Viktor Westerlund 1
Lähivakuutus Tähdet 

*** Robin Karlsson, BK-46

** Timmy Thor, Dicken

*  Kaj Hagman, BK-46

 

 Sjundeå IF-Akilles: 50-36 (24-15)

Siuntiossa nähtiin maalirikas iloittelu jossa ei maalivahteja säälitty. Nico Rönnberg teki paluun Liigakentille sormivamman jälkeen ja oli heti tehokas. Kymmenen maalia syntyi Rönnbergin kädestä.

– Mukava päästä taas pelaamaan, erityisesti kontrat toimivat meillä tänään todella hyvin, Rönnberg mietti ottelun jälkeen.

Maalintekijät

SIF: Rönnberg  10, Koljonen 9, Voosalu 8, Tahvanainen 7, Skogberg 7, Svanbäck 3, Luuppala 3, Nyman 1, Holm 1,Kauge 1

Akilles: Kobzev 12, Glinca 5, Liljendal Roy 5, Lång A 3, Narinen 3, Lindfors 3, Udd 3, Liljendal Ric 2

Lähivakuutus Tähdet

*** Nico Rönnberg, SIF

** Antti Tahvanainen, SIF

* Mihail Kobzev, Akilles

 

ÅIFK – Cocks 25 – 26 (10 – 13)

Ville Viljanen oli yksi voiton arkkitehdeista, kun Cocks otti tärkeän voiton turkulaisista.

– Tosi tärkeät pisteet meille, kun on pelattu viimeiset pari viikkoa alakanttiin. Tärkeä voitto oli myös siksi, että viimeksi hävittiin Turussa.

Toni Kallio oli samaa mieltä.

– Meille todella tärkeä voitto, etenkin henkisesti. Oltaisiinhan me muutenkin varmaan päästy pudotuspeleihin, mutta voitto on aina voitto.

Maalintekijät

ÅIFK: Dusan Santrac 8, Andreas Nyström 7, Christoffen Nyström 4, Henri Mannonen 3, Vilppu Kuuluvainen 2, Ari Nurminen 1

Cocks:Ville Viljanen 6, Antti Valo 6, Gheorghe Safronii  5, Antti Rogenbaum 5, Jani Tuominen 1, Reima Nieminen 1, Matias Savinainen 1,  Vladimir Corlija 1

Lähivakuutus Tähdet

*** Ville Viljanen, Cocks

** Dusan Santrac, ÅIFK

Timo Puhakka, Cocks

 

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk