Atlas Vantaa ja Cocks cupin finaaliin

Suomen Cupin Final Four -viikonloppu käynnistyi miesten osalta lauantaina 20.12. kello 17.30 Riihimäen Urheilutalolla. Finaaliin tiensä raivasivat Atlas Vantaa ja Cocks.

Lauantainen välieräpäivä alkoi naisten kahdella välierällä ja näiden jälkeen ovat vuorossa miesten välierät, joissa ratkottiin finalistit sunnuntaina kello 17.00 alkavaan loppuotteluun.

Suomen cupin Final4 20.-21.12 RiihimäelläMiesten Suomen Cupin välierät, lauantai 20.12.:

klo 17.30 HIFK – Atlas Vantaa 19-27 (6-12)

Atlas Vantaa varmisti finaalipaikan kaatamalla lauantain ensimmäisessä välierässä HIFK:n kahdeksan maalin erolla.

Ottelussa ei kumpikaan joukkue saanut hyökkäyspeliä toimimaan kunnolla ja maaleja tehtailtiinkin varsin harvakseltaan etenkin ensimmäisellä jaksolla. 18. minuutille saakka edettiin tasatahtia, mutta tästä vantaalaiset repäisivät kuuden maalin johtoon.

Toisella jaksolla HIFK ei päässyt enää kuutta maalia lähemmäs ja Atlas kävi parhaimmillaan jo 11 maalin johdossa ja otti lopulta voiton varmasti.

Suurin osa maaleista ottelussa tehtiin vastahyökkäysten kautta. Maalivahdeilta nähtiin kelpo peli, Tuomas Laitinen oli hieman terävämpi hyvän Atlas-puolustuksen takana.

– Tänään asenne ja puolustus olivat painopisteenä, ja siinä onnistuttiin, Atlas Vantaan Valmentaja Martin Noodla sanoi.

klo 19.30 Cocks – Dicken 28-14 (14-6)

Cocksin ja Dicken odotettu välierä eteni alusta saakka riihimäkeläisten komennossa. Avausjaksoa oli takana reilu 15 minuuttia, kun lukemat olivat 7-2 ja tästä Cocks vain kasvatti johtoaan taukoon mennessä.

Toisen jakson alku mentiin suhteellisen tasatahtia, mutta seitsemää maalia lähemmäs Dicken ei enää missään vaiheessa noussut ja loppuminuutit olivat kotiyleisön juhlaa Cocksin kaunistellessa numeroita.

Cocksin puolustus oli kaikkineen liian kova pala Dickenille. Liikkuva ja aktiivinen 6-0 -puolustus söi kaikki aseet vierasjoukkueelta. Cocks onnistu laajalla rintamalla maalivahtia myöten.

Cocksin kakkosvalmentaja Jaakko Horelli oli ottelun jälkeen tyytyväinen ennen kaikkea oman joukkueen kurinalaiseen puolustukseen ja maalivahtipeliin.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk