Marcus Sjöstedt, SIF

Marcus Sjöstedt lopettaa pelaajauransa

Marcus Sjöstedt, SIF

Marcus Sjöstedt, SIF

Olkapäävamma päättää SIF:n Marcus Sjöstedtin mittavan ja maineikkaan peliuran. Sjöstedt on päättänyt keskittyä jatkossa täydentämään SIF:n liigajoukkueen valmennusjohtoa sekä viemään Suomen P96 joukkuetta kohti menestystä yhdessä Mikko Koskuen kanssa.

Nyt 36-vuotiaan Sjöstedtin ura alkoi KyIF:ssä, josta hän A-juniori-ikäisenä siirtyi GrIFK:hon. Viiden Kauniaisissa vietetyn vuoden jälkeen tie vei neljäksi kaudeksi Alingsåsiin Ruotsiin jossa joukkuekavereina olivat mm. Marcus Ahlm (nykyisin THW Kiel) sekä suomalaiset Teddy Nordling, Petter Forsström ja Benjamin Ajo.

Kaudelle 2002-2003 mies palasi Suomeen ja valitsi seurakseen Sjundeå IF:n, jossa hän on pelannut menestyksekkäästi siitä lähtien. Suomen mestaruuden ja Suomen Cupin Sjöstedt voitti kelta-vihreissä kaudella 2004-2005.

Sjöstedt edusti Suomea 87 A-maaottelussa, joissa hän teki 335 maalia. SM-sarjassa mies pelasi GrIFK:n ja SIF:n riveissä kaikkiaan 326 ottelua ja teki niissä 1490 maalia.

Avainsanat:

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk