Otteluennakko

Keskiviikkona kolme ottelua

Kaikki joukkueet Akillesta lukuunottamatta esiintyvät parketilla vielä ennen joulua. Tänään toisensa kohtaavat BK-46 ja SIF pelaavat vielä kahdesti ennen taukoa.

SIF on kolmen perättäisen tappion myötä luisunut taulukossa jo neljänneksi ja viidentenä majaileva Atlaskin on enää pisteen päässä. Liigajoukkueilla on kuitenkin eri määrä pelejä pelattuina, joten ihan absoluuttista totuutta sarjatilanne ei kerro.

Vaikeuksien kanssa paininut SIF on keskiviikkona karjaalla varmasti nälissään. Voittojen tielle olisi varmasti upeinta palata rakkaan vihollisen, BK-46:n päänahan myötä. Edellinen keskinäinen ottelu pelattiin kaksi kuukautta sitten Siuntiossa. Kotijoukkue oli vahvan toisen jakson ansiosta lopulta selvästi parempi, ottelu päättyi 44-25 (18-15).

Kotijoukkue BK-46 on Liigassa sijalla kahdeksan, mutta vain pisteen ÅIFK:ta ja Dickeniä perässä. Mielenkiintoista on se, että turkulaiset isännöivät BK:ta lauantaina Samppalinnassa ennen tauolle vetäytymistä.

Nuoren BK:n otteita on leimannut epätasaisuus ottelujen sisällä. Liian usein hyvää peliotetta on seurannut useamman minuutin, pelikirjan vastainen, ”epäpelaaminen”. Tasaisemmalla suorittamisella tämän nuoren ryhmän pistesaldo oli aavistuksen pulleampi. Varmaa on se, että kotijoukkue tulee varmasti illan otteluun moitteettomalla asenteella. Todellinen Liigahandiksen herkkupala luvassa SISU Areenalla.

Dicken yrittää Kauniaisissa kahden putken katkaisua. Oma viiden pelintappioputki kaipaa pikaista poikkaisua. Dickenin voitolla katkeaisi samalla Westin uskomaton paraati.

Parhaimmillaan kumpikin joukkue saa laitettua kentälle isokokoisen keskuspuolustuksen taakse huippuveskarin. Pelinrakentajat ovat molemmilla myös huippuluokkaa ja laidat kontraavat tuulennopeasti. Ainakin fläppitaululla näyttää tasaiselta ennakkoon.

Joukkueet kohtasivat lokakuussa Pirkolassa ja West nappasi pisteet mukaansa maalein 24-31. Kotijoukkueelta puuttui tuolloin Valdar Noodla, joka kokemuksellaan tuo malttia tekemiseen.

Onko Westillä motivaatio tapissa? Jos ei, niin voi tulla vaikea matsi.

Atlas hakee Riihimäeltä kruunua hyvälle jaksolleen. Viisi voittoa putkeen on tehnyt hyvää sarjasijoituksen lisäksi myös pelaajien ja valmennuksen itseluottamukselle. Cocks on kuitenkin myös löytänyt oivan vireen ja sillä on niin ikään viisi voittoa alla. Jomman kumman putki katkeaa.  Myyrmäessä päädyttiin 24-29 (10-14) vierasvoittoon, yli 350:n silmäparin todistaessa ottelun kulkua.

Kotijoukkueen Gheorghe Safronii kuuluu Liigan kovimpien maalipyssyjen joukkoon ja pitää yllään Cocksin kultaisia shortseja. Vastustajan kultashortsit ovat Toni Aallolla. Kristo Järve ei ole vielä pelikunnossa, mutta mihin pukukoppiin ”Toto” vanhasta muistista kävelee?

Keskiviikon ottelut Veikkauksen vedonlyöntikohteina

Kauniaisten ottelu HC West-Dicken löytyy Tulosvetolistalta.
Cocks-Atlas ja BK-46-SIF muodostavat Monivetokohteen 1, jossa voi kokeilla onneaan vaikka osallistumalla Porukkapeliin

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk