Lindblom ja Qerimi jatkavat PIF-valmennuksessa

Valmentajat Michael Lindblom ja Besim Qerimi ovat allekirjoittaneet uuden sopimuksen Piffenin kanssa.

Lindblom valmentaa miesten joukkuetta kun taas Besimin työkuvan kuuluu olla apuvalmentaja miesten joukkueessa, vastuullinen valmentaja naisten joukkueessa, vastata PIF Akademin käsipalloharjoituksista sekä vetää tekniikkaharjoitukset Piffenin junioripelaajille.

– Olemme iloisia että molemmat valmentajat jatkavat niin saadaan jatkumoa edelliseen kauteen. Olemme joutuneet eri syiden takia vaihtamaan valmentajia liian tiheään viimeisten kausien aikana joten on tervetullutta että sekä Limba että Besim halusivat jatkaa Piffenissä, toteaa Robert Åberg PIF:n Eliittitoimikunnasta seuran verkkosivuilla.

– Limballe on tärkeätä että pelaajat ymmärtävät peliä nimeltään käsipallo ja uskon että panostus siihen tuottaa tulevaisuudessa tulosta. Besim on loistava opettaja ja se tietotaito mitä hänellä on koskien pelaajan henkilökohtaista tekniikkaa on huikea. Olemme erittäin kiitollisia että hän seuraavalla kaudella on osa miesten ja naisten joukkuetta mutta lähes tulkoon vielä tärkeämpi on se mitä hän pystyy antamaan jokaiselle Piffenin juniorille, lopettaa Åberg.

Avainsanat:

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk