Lähivakuutus Suomen Käsipalloliiton pääyhteistyökumppaniksi

Lähivakuutus on aloittanut yhteistyön Suomen Käsipalloliiton kanssa. Yhteistyö pitää sisällään maajoukkueiden, SM-liigan ja naisten SM-sarjan sponsoroinnin. Sopimus allekirjoitettiin kaudelle 2011–2012, mutta molemmat osapuolet toivovat yhteistyön jatkuvan myös tulevaisuudessa.

– Lähivakuutukselle on tärkeää tukea urheilu- ja nuorisotyötä. Käsipallon suosio on kasvussa ja haluamme olla mukana kannustamassa suomalaista käsipalloilua aina maailman huipulle, Lähivakuutus-ryhmän markkinointi- ja viestintäjohtaja Arto Heinonen sanoo.

Käsipallo on maailman suosituimpia palloilulajeja, ja se on ollut olympialaji jo vuodesta 1972. Suomessa käsipallon suosio on vahvassa kasvussa. Rekisteröityjä pelaajia on tällä hetkellä 3600, mikä on viidenneksen enemmän kuin viime vuonna. Ensi kauden tavoitteena on rikkoa 4000 pelaajan raja.

Syyskuussa käynnistyy Käsipalloliiton rekrytointiohjelma School Tour, jonka tavoitteena on tutustuttaa 6–10-vuotiaat koululaiset käsipalloon. Miesten ja naisten maajoukkueiden lisäksi Käsipalloliitolla on kuusi juniorimaajoukkuetta. Lähivakuutus on myös juniorimaajoukkueiden yhteistyökumppani.

– Olen erittäin tyytyväinen Lähivakuutuksen kanssa tekemäämme yhteistyösopimukseen. On hienoa saada vahva ja positiivinen brändi mukaan toimintaamme. Toivottavasti yhteistyömme jatkuu pitkään, sanoo Suomen Käsipalloliiton toiminnanjohtaja Tomi Puikkonen.

Lähivakuutus-ryhmä edistää lasten ja nuorten liikuntaharrastusta sponsoroimalla muun muassa kilpailuja ja liikuntapäiviä. Lähivakuutusyhdistykset ympäri Suomen tukevat paikallisia urheilijoita ja urheiluseuroja. Lähivakuutus-ryhmä on myös Suomen Lentopalloliiton yhteistyökumppani.

Lisätietoja:
Markkinointi- ja viestintäjohtaja Arto Heinonen, Lähivakuutus-ryhmä, puh. 050 555 4411
Toiminnanjohtaja Tomi Puikkonen, Suomen Käsipalloliitto, puh. 045 113 3224

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk