Kapteeni Victor Westerlund näyttää mallia – jatkosopimus BK-46:n kanssa jo solmittu

Polvivamman jälkeen paluun kentille tehnyt BK-46:n kapteeni Victor Westerlund nähdään karjaalaisten riveissä myös kaudella 2015-16 – joukkueen rakentuminen on jo hyvällä mallilla.

Melkoisen kaoottisen viime kesän jälkeen Karjaalla on nyt otettu täysin toinen linja. Ensi kauden joukkueen rakentaminen oli jo tammikuun lopulla hyvällä mallilla ja Västra Nylandin mukaan kymmenkunta pelaajaa on jo solminut sopimuksen ensi kaudesta.

Pelaajien nimet BK-46 kertoo lähiaikoina, mutta kapteeni Westerlundin nimi putkahti esiin jo viikko sitten. Hyvänä esimerkkinä.

– Pitää paikkaansa, että olen jo nyt solminut jatkoa sopimukselleni BK:n kanssa ja jatkan ensi kaudella. Olen yksi ensimmäisistä joka näin tekee ja joukkueen kapteenina haluan näyttää tietä, Westerlund sanoi Västra Nylandille viikon takaisen Atlas-ottelun jälkeen.

– BK-46:ssa tapahtuu hyviä asioita ja joukkueen runko tulee jatkamaan. Samalla haluamme saada kaiken kuntoon ajoissa, koska panostamme sataprosenttisesti tulevaan. Ja miksen jatkaisi täällä, sillä yhteishenki on todella hyvä.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk