Dicken haki komean voiton Cocksista

Cocksin tahraton tili kuluvan kauden SM-liigassa päättyi sunnuntaina Dickenin vierailun myötä. Lauttasaarelaiset hakivat Riihimäen Urheilutalolta komean voiton maalein 32-21.

Dicken näytti heti alusta saakka saapuneensa taistelemaan voitosta tosissaan ja repäisi nopeassa tahdissa neljän maalin etumatkan. Cocks puristi tämän jälkeen eron muutamaankin kertaan kahteen maaliin, mutta ei päässyt lähemmäs ja tauolla Dicken oli jo viiden maalin karkumatkalla.

Cocksille perinteistä vahvaa toista jaksoa ei nyt nähty. Dicken lisäsi johtoaan nopeassa tahdissa tauon jälkeen ja eroa oli reilun kymmenen minuutin pelin jälkeen jo kymmenen maalia. Tähän Cocks ei pystynyt enää vastaamaan, vaan loppu edettiin kutakuinkin samanlaisen eron merkeissä ja Dicken otti varmasti arvokkaan päänahan.

Cocksin päävalmentaja Kaj Kekki myönsi suoraan, että aseet Dickeniä vastaan olivat vähissä. Kova pelitahti on vaatinut veronsa.

– Joukkueelta on nyt polttoaineet täysin loppu, Kekki luonnehti.

Dicken-luotsi Björn Monnberg oli aiheesta hyvillä mielin.

– Tyytyväinen olen sikälikin, kun nähtiin kohtuuhyvä peli meiltä, Monnberg totesi.

Ottelun vakuuttavimman pelaajan tittelin kuitannut Dickenin Benny Broman kiinnitti myös huomionsa pisteiden lisäksi pelaamiseen.

– Pelattiin hyvin tänään, keskittyminen oli hyvällä tasolla, yhdeksän maalia heittänyt Broman sanoi.

Cocks – Dicken 21-32 (12-17)

Yleisö: 348

Erotuomarit:  Jan-Erik Leandersson ja Mikael Lindroos

Maalintekijät:
Cocks: Rogenbaum Antti 1, Tuominen Jani 1, Buciuman Andrei 3, Voika Kristo 3, Safronii Gheorghe 5, Syrjälä Roni 1, Nenita Vitalie 3, Krivchikov Mikhail 1, Lepp Marius 3
Dicken: Broman Benny 9, Hertola Teemu 2, Thor Timmy 2, Söderlund Filip 5, Broman Joacim 8, Rémy Anton 5, Noodla Valdar 1

Ulosajot ja ottelusta sulkemiset:
Cocks: Lepp Marius 2x2min., Krivchikov Mikhail 1x2min.
Dicken: –

LähiTapiola-tähtipelaajat:
*** Broman Benny, Dicken
** Roslander Patrik, Dicken
* Safronii Gheorghe, Cocks

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk