Dicken revanssimielellä Cocksin vieraaksi

SM-liigan viikonlopun päätösottelussa sunnuntaina Riihimäellä iskevät yhteen kärkikamppailun merkeissä Cocks ja Dicken.

Viime viikon keskiviikkona kärsitty maalin tappio Cocksille kalvaa varmasti Dickenin pelaajien mieltä, ja sitä tulosta joukkue lähtee parantamaan Riihimäelle. Cocksilla on todella kova loukkaantumissuma eikä otteluruuhkakaan auta joukkuetta, tämä antaa lauttasaarelaisille todellisen mahdollisuuden haastaa Cocks vieraskentälläkin.

Cocks pelasi lauantainakin, mutta HIFK taipui varsin nopeassa tahdissa päävalmentaja Kai Kekin kierrättäessä käytettävissä olevaakin miehistöä vahvasti, joten Dicken tuskin voi liikaa laskea kotijoukkueen väsymyksen varaan.

Cocksin vastikään hankitut vahvistukset ovat vielä lauttasaarelaisille arvoitus, mutta suurella todennäköisyydellä Kekki on valinnut jälleen kovia pelimiehiä rivistöönsä. Tällä hetkellä pelikelpoisista Cocksilaisista Vitalie Nenita on ollut tehokkain 54 maalillaan, häntä komppaavat  Gheorghe Safronii 52 maalilla sekä Kristo Voika 46 maalilla. Jani Tuominen on takonut 45 maalia ja Antti Valo 44.

Dickenin tehokkaimmat ovat Filip Söderlund, Benny Broman, Timmy Thor, Joacim Broman sekä Anton Rémy, kaikki 12 maalin sisällä toisistaan. Sunnuntain ottelussa korostuu myös maalivahtipeli, kun Yevgen Umovist ja Patrik Roslander ovat pelanneet todella hyvän kauden tähän mennessä. Eikä penkiltäkään löydy huonoja maalivahteja: Timo Puhakka on monesti kaatanut lauttasaarelaiset lähes yksinään ja Dickenillä on laittaa maalin suulle toinen maajoukkuekassari: Mikael Mäkelä.

Ottelu alkaa Riihimäen Urheilutalolla klo 16.30.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä SolidSportilta!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk