Jyri Lujanen jatkaa Atlaksen riveissä

Jyri Lujanen on solminut jatkosopimuksen Atlas Vantaan kanssa ja näin jatkaa ”isompiensa kiusaamista” pelikentillä. Lujanen on edustanut Atlasta lähes koko uransa ajan ja varsinkin viimeisten vuosien aikana noussut tärkeään rooliin Atlaksen menestyksessä.

Lujanen_Jyri_Atlas1314Viivalla painiva Lujanen täydentää näin Atlaksen viivapelaajaosastoa, kun aikaisemmin Kenneth Åstrand kirjoitti nimensä jatkosopimukseen.

– Parantaa omaa peliä ja kehittyä koko ajan kohti suomen kärkeä, luettelee Lujanen tavoitteikseen tulevalle kaudelle Atlaksen verkkosivuilla.

Ei ihan pieniä tavoitteita, niin kuin ei joukkueellakaan tuleville kausille. Lujanen kommentoi myös huhua, joka olisi tuomassa järkälemäistä viivapelaajaa Vantaalle.

– Se on ihan tervettä, että tulee pelipaikasta kilpailua lisää. Jokaiselle pelipaikalle tarvittaisiin vähän pelaajia lisää, jotta saadaan vedettyä harjoituksia paremmin.

– Jyri on tunnollinen harjoittelija sekä jo sitä joukkueen ”vanhempaa” kaartia, jolta odotetaan johtamista omalla esimerkillään. Luonnollisesti olemme tyytyväisiä Lujasen jatkoon, koska hyviä viivapelaajia ei kasva puissa, kommentoidaan puolestaan Atlas Vantaan ohjausryhmästä.

Katso Jyri Lujasen haastattelu Atlaksen facebookista.

Naisten maaottelut FIN-FAR 4.4. ja 5.4.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk