Huippuvalmentaja Ljubomir Vranjes Suomeen kesäkuussa

Helsinki Handball Camp 2014 saa vieraakseen ruotsalaisen tähtivalmentajan kun käsipallo-ikoni Ljubomir Vranjes tulee Suomeen 2. – 5. kesäkuuta.

Drumsö Idrottskamrater Dicken rf i järjestää yhteistyössä Master Coach ja Åbo IFK:n päävalmentajan Ulf Anderssonin kanssa käsipalloleirin 2. – 5. kesäkuuta Ruskeasuon palloiluhallissa. Leiri on tarkoitettu vuonna 99-03 syntyneille junioreille.

HHC 2014-leirin järjestäjät ovat onnistuneet miltei mahdottomassa tehtävässä Ljubomir Vranjesin lupauduttua mukaan valmentaksi leirille.

Ljubomir Vranjes on entinen Ruotsin maajoukkueen huippupelaaja, joka oli mukana joukkueen dominoidessa maajoukkuekäsipalloa 90-luvulla. Nykyisin päävalmentajana toimiva Vranjes saapuu leirille suoraan Kölnistä, jossa hänen luotsaama saksalainen seurajoukkueensa SG Flensburg-Handewitt pelaa käsipallon seurajoukkueiden arvostetuimman sarjan Champions Leaguen Final Four-turnausta 31.5. – 1.6.

Huippuvalmentaja valmentaa leirillä n. 130 junioria, eri suomalaisista seuroista, ja markkinoi samalla uutta kehittämäänsä laadukasta käsipalloa.

– Olen useamman vuoden ajan miettinyt että olisi hyvä saada käsipallo hyvillä ominaisuuksilla niin että lapset ja nuoret voivat aloittaa uransa parhaalla mahdollisella tavalla, sanoo Ljubomir Vranjes.

– Tuntui täysin luonnolliselta varata muutama päivä Helsingissä ja markkinoida uutta palloa. Samalla minulla on mahdollisuus ottaa osaa siihen hyvään kehitystyöhön jotta Dicken ja Ulf Andersson tekee suomalaisen nuorisokäsipallon hyväksi, Vranjes jatkaa.

– Se että onnistuimme saamaan tällaisen ison käsipalloprofiilin vierailemaan meidän leirillä joka järjestetään vasta toista kertaa, on meille erittäin tärkeä ja hieno asia, sanoo leiristä vastaava Dickenin urheilutoimenjohtaja Johan Öller.

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä SolidSportilta!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk