Nikko Kinos palaa Atlas-paitaan

Atlaksen kasvatti ja monivuotinen tähtipelaaja Nikko Kinos liittyy Atlas Vantaan vahvuuteen ja palaa näin vuoden tauon jälkeen Vantaalle. Jo 16-vuotiaana Atlaksen miesten edustusjoukkueeseen murtautunut Kinos on urallaan viimeistellyt liki 600 pääsarjamaalia ja edustaakin tulevan kauden joukkueessa kokenutta osastoa.

Kinos_Nikko_HIFK1314Vahvana yksi vastaan yksi pelaajana tunnettu Kinos vahvistaakin Atlas Vantaan takamiesosastoa merkittävästi.

– Atlas Vantaan lupaukset, mitä sieltä suunnalta on tehty, alkavat pikkuhiljaa toteutumaan ja se onkin minun suurin syy, miksi tulin takaisin Vantaalle, kommentoi Kinos Atlas Vantaan tulevaisuuden suunnitelmia.

Nikko Kinoksen tuleva kausi tulee muutenkin olemaan vähän erilainen kuin ennen.

– Pitkään ollut haave näyttää toteutuvan, kun henkilökohtaisten sponsorien ja tukijoiden kautta pystyn näillä näkymin kesän jälkeen lopettamaan työt ja keskittymään pelkästään käsipalloon. Se toivottavasti auttaa myös loukkaantumisten hillitsemisessä, Kinos kertoo.

Atlas-johdossa Kinoksen paluuta tervehditään ilolla.

– Nikko Kinos on pelaajana sellainen, minkä varmasti jokainen SM-liiga ottaisi omaan joukkueeseensa. Vahva yksi vastaan yksi -pelaaja sekä todellinen urheilija, jonka harjoittelumotivaatio on korkea. Sopii erittäin hyvin Atlas Vantaan periaatteisiin, joissa toimintaamme ammattimaistetaan entisestään. Luonnollisesti haluamme myös toivottaa Nikkon tervetulleeksi takaisin kotiin, Atlas Vantaan General Manager Mika Laaksonen toteaa.

Kinoksen sopimus on yksivuotinen.

Naisten maaottelut FIN-FAR 4.4. ja 5.4.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk