Tapio Laitinen jatkaa Atlaksessa

Laitisten veljeskatraan nuorin vesa, Tapio, on solminut kaksivuotisen jatkosopimuksen Atlas Vantaan kanssa. 18-vuotias Laitinen murtautui viime kauden loppupuolella Atlaksen pelaavaan kokoonpanoon ja saikin loppukautta kohden enemmän ja enemmän peliaikaa.

Laitinen_Tapio_Atlas1314Vasemman pakin paikalla enimmäkseen viihtyvä Laitinen tullee pelaamaan ensi kaudella niin Atlas Vantaan edustusjoukkueessa kuin Atlas Akatemiassakin, josta haetaan tärkeää peliaikaa tulevaisuutta varten.

– Hienoa, että sain jatkaa Atlaksessa. Uusi projekti kuulostaa mielenkiintoiselta ja on hyvä, että joukkueeseen satsataan enemmän kuin ennen. Tavoitteeni on päästä pelaamaan, jos ei aloituskokoonpanoon, niin ainakin vakiinnuttaa paikka pelaavassa joukkueessa, Tapio Laitinen kommentoi tuoretta sopimustaan.

– Niin kuin kaikki Laitiset, myös Tapio on äärimmäisen tunnollinen harjoittelija. Nuoresta iästä huolimatta hän on harjoitellut jo pitkään edustusjoukkueen mukana ja kehittyikin viime vuonna valtavasti. Ensi kauden kokoonpanomme tulee olemaan todella kova, mutta uskomme, että Tapio pystyy kovalla harjoittelulla murtautumaan pelaavaan joukkueeseen, kommentoidaan Atlas Vantaan ohjausryhmästä.

Katso Tapio Laitisen haastattelu Atlaksen Facebook-sivulta.

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä SolidSportilta!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk