Dickenin miehet valmistautuvat tulevaan kauteen

Dickenin miesten edustusjoukkueen pelaajasopimustilanne on viimeisiä allekirjoituksia vaille valmis. Joukkue lähtee tulevaan kauteen lähestulkoon samalla miehistöllä kuin kesken jääneen viime kauden joukkue.

Robin Granlund vaihtaa maisemia, ja Teemu Hertola päättää erittäin ansiokkaan pelaajauransa joka on sisältänyt niin Suomen mestaruuksia, Cup-voittoja sekä maaotteluita. Dicken kiittää Robinia ja Teemua yhteisistä vuosista, Teemu jatkaa edustusjoukkueen johtoportaassa vielä määrittelemättömässä roolissa.

Pelaajistosta muutamalla on sovittuja vaihto-opiskeluja tulevan kauden aikana, jotka vallitsevan tilanteen takia ovat tällä hetkellä epävarmoja, niistä tiedotetaan myöhemmin.

Max Granlund jatkaa

Yksi tärkeimmistä ja odotetuimmista sopimusuutisista lienee Max Granlundin jatkosopimus. Granlundia vietiin viime kaudella milloin mihinkin, mutta nyt on siis varmaa että maajoukkueenkin tukipilari jatkaa Dickenissä alkavalla kaudella.

– Olen iloinen jatkosopimuksesta Dickenin kanssa. Joukkueemme oli todella vahva kun kausi keskeytyi meidän ollessa piikkipaikalla, jonka vuoksi olen erityisen motivoitunut jatkamaan projektiamme myös ensi kaudella. Joukkueemme on jälleen vahva, vaikka pikkuveli siirtyykin muualle pelaamaan tulevaksi kaudeksi. Odotan kovaa työmoraalia ja tason nostoa syksyksi. Luonnollisesti haluan henkilökohtaisestikin kehittyä kaikilla osa-alueilla myös jatkossa, ja siinä tavoitteessa koen että Dicken on minulle paras mahdollinen vaihtoehto.

Myös joukkueen kapteeni Joacim Broman on tyytyväinen tulevan kauden joukkueeseen.

– Lähdemme tulevaan kauteen vahvalla joukkueella ja jatkamme kehitystämme niin yksilö- kuin joukkue tasolla. Joukkueesta löytyy useampi kovan luokan pelaaja kaikille pelipaikoille hyvällä ikä jakaumalla. Koska viime kausi päättyi ennen aikojaan, on meillä ollut hyvin aikaa rakentaa peruskuntoamme voima- ja kestävyysharjoittelulla, ja näen että olemme hyvällä polulla ja olemme valmiita kun vihdoin pääsemme palloharjoitteluun.

Päävalmentaja Björn Monnberg kommentoi harjoittelua ja tulevan kauden joukkuetta positiiviseen sävyyn.

– Koronan keskeyttämän kauden jälkeen olemme päässeet hyvin taas harjoitteluun kiinni. Valtaosin samalla ryhmällä ja hyvällä motivaatiolla tehdään töitä ensi kauden menestyksen eteen jo tässä vaiheessa kautta.

Dickenin pelaajat tulevalla kaudella

Maalivahdit:

Mikael Mäkelä
Patrik Roslander
Tuomas Laitinen
Kim Davidson

Laitapelaajat:

Anton Rémy
Gusten Montonen
Joacim Broman
Oskar Monnberg
Klaus Ahlgren
Niklas Kaitemo

Viivapelaajat:

Tadas Stankevicius
Jukka Kamula
Felix Nilsson

Takapelaajat:

Max Granlund
Benny Broman
Ian Martin
Filip Söderlund
Johan Gripenberg
Timmy Thor

Lisäksi seuran omia kehityspelaajia nähtäneen ensi kaudella liigamiehistössä.

Dickenin General manager Daniel Remyn mielestä joukkueessa on potentiaalia menestyä-

– Meillä on ensi kaudella erittäin vahva joukkue. Nälkää riittää yllin kyllin, etenkin kun kausi päättyi miten päättyi meidän ollessa piikkipaikalla, ja mahdollisuuksia oli mennä päätyyn asti. Robinin lähtö on luonnollisesti takaisku meille, mutta uskon että meillä on menestykseen vaadittavaa syvyyttä joukkueessa siitäkin huolimatta.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk