Dicken kävi viikonloppuna kääntymässä Tukholman esikaupungissa, Märstassa, jossa vastassa oli perjantaina Allsvenskanin Skånela IF.

Ennen peliä kuitenkin vedettiin yksi harjoitus, joten päivä oli melkoisen pitkä ja raskas. Skånela oli vahvempi lähes kaikissa osa-alueissa ja veikin ottelun nimiinsä selkein 30-20 lukemin. Ensimmäinen jakso oli numeroiden valossa tasaisempi, 13-9. Lauttasaarelaisten otteissa näkyi peli-tuntuman puuttuminen, sekä hermostuneisuutta oli myös havaittavissa.

Dickenin maalintekijät: J. Broman, M. Granlund, R. Granlund 4, B.Broman, Söderlund, Gripenberg 2, Monnberg, Noodla 1

Lauantaina vastassa oli Skånelan akatemia-joukkue, joka lähti otteluun ennakkoluulottomasti, ja hallitsi hienokseltaan ensimmäistä jaksoa, vaikka tilanne olikin tauolla 11-11. Dicken piristyi toisella jaksolla, ja vei ottelua lopulta miten halusi, loppulukemat kirjattiin 19-32. Huomionarvoista lauantain ottelussa oli maalivahtien Kim Davidsonin (9/20 torjuntaa) ja Niclas Kavaleffin (11/19) onnistumiset, puolustuksen varmuuden löytyminen sekä hyökkäyspelin monipuoliset ratkaisut.

Dickenin maalintekijät: M.Granlund 7, B.Broman 6, Filip Söderlund 5, J.Broman 4, Montonen 3, Monnberg, Stankevicius, R.Granlund 2, Gripenberg 1.