SIF:n Ardo Puna sivussa koko syksyn

SIF sai erittäin huonoja uutisia, kun tärkeän virolaispelaajan Ardo Punan loukkaantuminen osoittautui vakavaksi.

Lauantain harjoituksessa kipeytynyt polvi tutkittiin MRI-kuvauksessa tiistaina. Keskiviikkona saadut tulokset toivat huonoja uutisia, kun polvi vaatii leikkaushoitoa.

Kyseessä on kierukkavamma ja se vaatii parantuakseen leikkauksen joka tehdään viikon päästä. Toipumisennuste on neljä kuukautta, joten Puna nähtäneen tositoimissa aikaisintaan tammikuussa.

– Kyllähän tämä on harmillista joukkueen ja kannattajien, mutta ennen kaikkea Ardon itsensä kannalta. Hän on harjoitellut hyvin koko kesän ja odotti kovasti pelien alkamista, kunnes tällainen epäonninen sattuma pilaa koko alkukauden, kommentoi tapahtunutta manageri Niclas Karlsson.

– Ardon tuntien hän odottaa jo sitä että pääsee kuntouttamaan polveaan leikkauksen jälkeen palatakseen takaisin kentille, mutta kärsivällinen pitää olla, sillä kiirehtimällä ei voiteta mitään. Tietysti joku paikkaaja Ardon paikalle olisi ainakin syksyksi hyvä löytää, mutta eihän tällaisia kavereita nyt ihan jokaisesta henkilöstövuokrausyrityksestä löydy, jatkaa Karlsson.

Avainsanat:

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk