SIF napsi kaksi voittoa Tallinnassa

SIF:n SM-liigajoukkue kohtasi lauantaina HC Kehran kahdesti Tallinnassa.

Ensimmäinen ottelu päättyi vierasvoittoon; HC Kehra-Sjundeå IF 24-25 (10-10). Toinen ottelukin kääntyi SIF:lle: HC Kehra-Sjundeå IF 29-30 (11-10)

SIF maalintekijät ensimmäisessä ottelussa (2x30min):
Sten Maasalu 11, Gustav Svanbäck 6, Elias Nyman 3, Vincent Voutilainen 2, Atte Marjamäki 2, Albin Järvinen 1

Valmentaja Kaj Hagmanin kommentti avausottelusta oli hyvin positiivinen.

– Todella paljon positiivista ottaen huomioon että kyseessä oli kauden ensimmäinen peli, joukkuepeli toimi yllättävänkin hyvin. Fokuksen säilyttämistä johtoasemassa on parannettava.

– olemmat maalivahdit (Léven ja Malassu) onnistuivat hyvin, ulkopelaajista mainittakoon Maasalu, Svanbäck ja Nyman. Myös nuoret Edvin Voutilainen, Alex Rantamaa ja Max Westerlund saivat hyvin peliaikaa; tärkeitä minuutteja liigakautta ajatellen!

Toisen ottelun maalintekijät (3x20min):
Albin Järvinen 5, Sten Maasalu 5, Ott Varik 4, Alex Vaahtoranta 3, Vidar Cabell 3, Rasmus Blässar 3, Gustav Svanbäck 2, Elias Nyman 2, Max Westerlund 2, Atte Marjamäki 1

Toisessa ottelussa miehistöä peluutettin tasaisemmin kuin ensimmäisessä ottelussa ja myös nuoret saivat paljon vastuuta.

– Vuonna 2000 syntynyt Thomas Lostedt pelasi ensimmäiset 20 minuuttiaan miesten joukkueessa ja onnistui hyvin. Saimme myös selvyyden muutamiin minua askarruttaneisiin osa-alueisiin; Edvin Voutilaisen ja Max Westerlundin paikat puolustuksessa selkiytyivät ja myös hyökkäyspäässä nämä 2000 syntyneet nuorukaiset pärjäsivät hienosti, Hagman summasi.

– Heitä pystyttiin peluuttamaan samanaikaisesti mm. 1999 syntyneen Alex Rantamaan kanssa, joten nuorta kaartia todella nähtiin tositoimissa. Kokonaisuutena hieno päivä koko joukkueelta. Ensi viikonloppuna Ruotsissa matsit senkuin kovenevat!

Naisten maaottelut FIN-FAR 4.4. ja 5.4.
Avainsanat:

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk