SIF napsi kaksi voittoa Tallinnassa

SIF:n SM-liigajoukkue kohtasi lauantaina HC Kehran kahdesti Tallinnassa.

Ensimmäinen ottelu päättyi vierasvoittoon; HC Kehra-Sjundeå IF 24-25 (10-10). Toinen ottelukin kääntyi SIF:lle: HC Kehra-Sjundeå IF 29-30 (11-10)

SIF maalintekijät ensimmäisessä ottelussa (2x30min):
Sten Maasalu 11, Gustav Svanbäck 6, Elias Nyman 3, Vincent Voutilainen 2, Atte Marjamäki 2, Albin Järvinen 1

Valmentaja Kaj Hagmanin kommentti avausottelusta oli hyvin positiivinen.

– Todella paljon positiivista ottaen huomioon että kyseessä oli kauden ensimmäinen peli, joukkuepeli toimi yllättävänkin hyvin. Fokuksen säilyttämistä johtoasemassa on parannettava.

– olemmat maalivahdit (Léven ja Malassu) onnistuivat hyvin, ulkopelaajista mainittakoon Maasalu, Svanbäck ja Nyman. Myös nuoret Edvin Voutilainen, Alex Rantamaa ja Max Westerlund saivat hyvin peliaikaa; tärkeitä minuutteja liigakautta ajatellen!

Toisen ottelun maalintekijät (3x20min):
Albin Järvinen 5, Sten Maasalu 5, Ott Varik 4, Alex Vaahtoranta 3, Vidar Cabell 3, Rasmus Blässar 3, Gustav Svanbäck 2, Elias Nyman 2, Max Westerlund 2, Atte Marjamäki 1

Toisessa ottelussa miehistöä peluutettin tasaisemmin kuin ensimmäisessä ottelussa ja myös nuoret saivat paljon vastuuta.

– Vuonna 2000 syntynyt Thomas Lostedt pelasi ensimmäiset 20 minuuttiaan miesten joukkueessa ja onnistui hyvin. Saimme myös selvyyden muutamiin minua askarruttaneisiin osa-alueisiin; Edvin Voutilaisen ja Max Westerlundin paikat puolustuksessa selkiytyivät ja myös hyökkäyspäässä nämä 2000 syntyneet nuorukaiset pärjäsivät hienosti, Hagman summasi.

– Heitä pystyttiin peluuttamaan samanaikaisesti mm. 1999 syntyneen Alex Rantamaan kanssa, joten nuorta kaartia todella nähtiin tositoimissa. Kokonaisuutena hieno päivä koko joukkueelta. Ensi viikonloppuna Ruotsissa matsit senkuin kovenevat!

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.

Avainsanat:

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä SolidSportilta!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk