Dicken tulessa EHF Challenge Cupissa viikonloppuna

Dicken jatkaa europelejään viikonloppuna kahden ottelun verran, kun lauttasaarelaiset matkaavat Luxemburgiin, HC Berchemin vieraaksi.

Aiemmin EHF Challenge Cupissa Dickenin jalkoihin ovat jääneet SSCJRO-1 Tiraspol Moldovasta, ja edellisellä kierroksella kaatui RK Partizan Belgrad Serbiasta huikean toisen osaottelun johdosta, ensimmäinen peli hävittiin Belgradissa viidellä maalilla, ja kotona Pirkkolassa Partizan kaatui seitsemällä maalilla. Näin ollen Dicken on pelannut itsensä Challenge Cupin kuudentoista parhaan joukkoon.

Viime kauden vahvan menestyksen, jossa joukkue kärsi tappion puolivälierissä, johdosta HC Berchem liittyi Cupiin vasta kolmannella kierroksella, jossa se kaatoi Israelilaisen Holon Yuvalim HC:n niin ikään tuplaottelussa Luxemburgissa yhteistuloksella 65-57. Kotimaan liigassaan Berchem majailee neljännellä sijalla (13 ottelua, 17 pistettä). Tämän kalenterivuoden aikana joukkue on pelannut ainoastaan yhden liigapelin viime viikonloppuna, jolloin Schifflange voitettiin rumin 43-23 lukemin.

Berchemillä on useampi maajoukkuepelaaja ringissä, eikä otteluparista taatusti ole tulossa Dickenille helppo. Ennakkoon on kuitenkin hankala sanoa, kumpi lähtee otteluihin ennakkosuosikkina, mutta luonnollisesti isäntäjoukkueella on kotiyleisönsä tuki vahvasti läsnä molemmissa otteluissa.

Berchemin joukkueen edellisiin peleihin ja pelitapaan voi tutustua heidän YouTube-kanavansa kautta: https://www.youtube.com/channel/UC_g5rbJXcDZBHA-Orn0FxYw/featured

Ottelut pelataan lauantaina sekä sunnuntaina Crauthemin Omnisport hallissa, paikallista aikaa 17.30, Suomen aikaa 18.30.

Artikkelia täydennetty 8.2. kello 14.18:

Lauantain ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Dickenin lauantaistreamin kautta osoitteessa https://youtu.be/G405OE_6hH4

Sunnuntain ottelua voi puolestaan seurata suorana lähetyksenä isäntäjoukkueen kuvaamana osoitteessa https://www.youtube.com/embed/live_stream?channel=UCd7Mriv0MJHyt4rpsNU7MtA

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk