Viikonloppuna kaksi ottelua ennen runkosarjan päätöskierrosta

SM-liigan runkosarja kaudella 2018-19 huipentuu ensi keskiviikkona pelattavaan päätöskierrokseen, mutta sitä ennen pelataan viikonloppuna vielä kaksi ottelua.

PIF saa perjantaina vieraakseen GrIFK:n . Paraislaisten kohtalona on päätyä runkosarjan yhdeksännelle sijalle, kun Grani puolestaan taistelee vielä tiukasti paikasta neljän parhaan joukossa.

Kauniaislaisilla on alla kaksi selvää tappiota kärkijoukkue Cocksille. Päävalmentaja Kaj Hagman totesi pelissä olevan vielä vähän hakemista Nikola Zujicin siirryttyä Granin riveihin ja Anthony Hellakosken tehtyä paluun pitkän poissaolon jälkeen. Nyt kuvioiden pitää kuitenkin olla kunnossa, jotta voitto Paraisilta irtoaa matkaan.

Lauantaina Karjaalla iskevät yhteen runkosarjan kakkossijasta vielä kamppaileva BK-46 ja GrIFK:n kanssa neljännen sijan kohtalon ratkaiseva HIFK. Vaikka HIFK:lla on näennäisesti enemmän pelissä, BK-46 hamuaa pisteitä jo sen takia, että tappio merkitsisi todennäköisesti tämän ottelun tuloksen seuraamista mukaan ylempään jatkosarjaan.

Ottelu merkitsee myös mitä todennäköisimmin ukrainalaisen Grygorij Semenchenkon debyyttiä BK-46:n paidassa.

– Pakkiosastomme on ollut todella paljon loukkaantuneena ja Oscar Kihlstedtin ristisidevamman myötä meidän oli pakko toimia. Nyt osoitamme olevamme tosissamme, BK-45:n taustaryhmään kuuluva Johan Berglund sanoi Västra Nylandille.

– Hän on hyvä heittäjä ja laskemme myös sen varaan, että hän tulee olemaan tärkeä kaveri puolustuksessa, Berglund kuvaa Semenchenkoa.

SM-liiga viikonloppuna:
Pe 8.2. 19. 00 PIF – GrIFK (PiffenTV)
la 9.2. 16.00 BK-46 – HIFK

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk