Cocksille tulossa kaksi testipelaajaa

Lukuisten loukkaantumisten takia Cocks yrittää seuran verkkosivujen mukaan löytää lisää pelaajia selviytyäkseen kevään peliruuhkasta.

Testiin Riihimäelle saapuu Ukrainalainen Mikhael Krivchikov, joka on urallaan edustanut Ukrainan maajoukkueen lisäksi Venäjän Superliigan KIF Krasnodaria sekä Ukrainan liigan ZTR Zaporozhyetä. Hänestä Cocks hakeevaihtoehtoa takamiesosastoon sekä fyysisyyttä puolustukseen. Lisäksi häntä voi tarvittaessa peluutta myös laidassa.

Toinen testattava on maalivahti Kirill Morozov Venäjältä. Hän on edustanut urallaan Venäjän Superliigan Chekhov Medvediä, Lokomotiv Chelyabinskiä sekä Sungul Sniezhinskiä. Näiden lisäksi yksi kausi Bosnia-Herzegovinassa Bosna Sarajevon riveissä, missä kertyi kokemusta myös Champions Liigasta.

Pelaajat on tarkoitus saada Suomeen reilun viikon kuluttua, jotta he pääsisivät matkustamaan Cocksin joukkueen mukana Norjan turnaukseen.

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk