HC West haastamaan Cocksia keskiviikkona

SM-liiga jatkuu keskiviikkona kärkipään kamppailulla, kun edelleen pistemenetyksittä oleva Cocks saa vieraakseen sarjataulukon kolmosen HC Westin.

Cup-mestaruuden joulun alla kuitannut Cocks sai tauon aikana äärimmäisen ikäviä uutisia, kun maajoukkueturnauksessa Latviassa maalitykki Teemu Tamminen loukkasi polvensa ja hänen kautensa saattaa pahimmassa tapauksessa olla jopa kokonaan ohi. Cocksin kevätkaudesta on tulossa todella kiireinen ja kun joukkueen sairastupaa miehittivät jo aiemmin Andreas Rönnberg, Marius Aleksejev ja Kristian Jansson, oli seurajohto pakotettu toimenpiteisiin.

Todennäköisesti jo ensi viikolla Riihimäelle saapuvat testattavaksi ukrainalainen kenttäpelaaja Mikhail Krivchikov ja venäläinen maalivahti Kirill Morozov, joista haetaan apua kevään peliruuhkaan.

Vastaan asettuva West on Cocksin tavoin ajelehtinut alkutalvesta loukkaantumiskierteessä, mutta tuloskunto on heilläkin kaikesta huolimatta säilynyt hyvänä. Nyt sarjakolmonen on saanut lähes kuukauden päivät parannella haavojaan ja onpahan joukkue tauon aikana saanut uuden jäsenenkin rinkiinsä. Ja cocksilaisittain varsin mielenkiintoisen hankinnan joukkue onkin tehnyt, sillä kaudella 2012-13 Cocksin paidassa esiintynyt venäläinen takamies Roman Protsenko vahvistaa Westiä loppukauden ajan. Suurella mielenkiinnolla odotetaan onko ”Englishman” mukana jo keskiviikon ottelussa.

West ja Cocks ovat pelanneet tällä kaudella kahdesti ja molemmilla kerroilla pelinkuva on ollut yhtäläinen: Avausjakso on ollut tasainen mutta toisella puolikkaalla Cocks on lentänyt tiehensä. Lokakuussa SM-liigan ottelussa Riihimäellä numerot olivat Cocksille 36-27 ja kuukautta myöhemmin Kauniaisissa cupin ottelussa 22-30.

Ottelu Riihimäen Urheilutalolla alkaa keskiviikkona kello 18.30.

Naisten maaottelut FIN-FAR 4.4. ja 5.4.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk