Cocksilla edessä Mestarien liigan lohkon viimeinen kotiottelu

Riihimäen Cocksin kotiottelut kauden 2019-20 VELUX EHF Champions Leaguessa tulevat päätökseensä keskiviikkona, kun vieraaksi Cccks Areenalle saapuu HC Eurofarm Rabotnik.

Joukkueet lähtevät keskiviikon kamppailuun tasapisteistä, kun Rabotnik puristi viikonloppuna voiton IK Sävehofista ja nousi maalieron turvin Cocksin ohi. Pohjoismakedonialaisille pisteen voitto oli tyypillinen tulos, sillä joukkueen otteluista lohkovaiheessa peräti kuusi on päättynyt yhden maalin erolla. Yksi maali oli eroa Rabotnikin hyväksi myös lokakuussa Cocksin Rabotnikin kotiareenalla Mladost Bitolassa.

Cocks puolestaan taisteli hyvin viikonloppuna lohkon kärkijoukkue Bidasoa Irúnia vastaan, mutta joutui siipirikkoisena lopulta taipumaan espanjalaisille. Keskiviikon otteluun Cocks lähtee voitto mielessä.

– Odotan keskiviikkona meiltä parempaa peliä kuin sunnuntaina ja sen myötä parempaa tulosta, päävalmentaja Gintaras Savukynas sanoo Cocksin tiedotteessa.

Sunnuntaina sivussa ollut Nico Rönnberg saataneen keskiviikkona riviin mukaan.

– Toivotaan että Nico on toipunut vatsataudistaan ja Sasa Puljisovic sekä Yury Semenov saaneet paikkojaan kuntoon, Cocksin kapteeni Teemu Tamminen viittaa sunnuntaina puolikuntoisena kentällä uurastaneeseen kaksikkoon.

– Jokainen joukkue on tässä sarjassa niin kova, ettei meillä ole varaa antaa yhtään ylimääräistä tasoitusta tässä mielessä.

Ottelu Cocks Areenalla alkaa keskiviikkona 20.11. kello 19.00. Lohkovaiheen päätösottelussa Cocks pelaa TATRAN Presovin vieraana lauantaina 30.11.

Mestarien liigan lohkotilanteet ja otteluohjelmat EHF:n verkkosivuilla: http://eurohandball.com/ec/00-01/cl/men/2019-20/round/2/Group+Phase

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk