Cocks vs. Dicken – Tamminen vs. Broman?

Sunnuntain huippuottelun Cocks-Dicken ratkaisua on vaikea ennakoida, mutta varmaa on että ilman maalintekijöitä kumpikaan ei ottelua pysty edukseen kääntämään. Nouseeko ratkaisijan rooliin kenties Cocksin Teemu Tamminen tai Dicken Benny Broman?

Kaksikko tunnetaan nimenomaan melkoisina maalipyssyinä ja tuhannen SM-liigamaalin raja on Tammisen kohdalla ylittynyt jo ajat sitten ja Bromankin on ehtinyt rajapyykin sivuuttaa jo. Kuluvalla kaudella kumpikin on pelannut vasta viidessä ottelussa, mutta Tammisen 38 ja Bromanin 28 maalia kertovat, että ruuti on kuivaa.

Onko tässä kaksikossa sunnuntain YLEn tv-ottelun ratkaisupari? Näin miehet itse kertovat itsestään Klibba.comin haastatteluissa eli miksi Tammisen ja Bromanin heitot heiluttavat verkkoa?

– Miksi minä olen hyvä maalintekijä? Luotan itseeni joka tilanteessa ja yritän tehdä mahdollisimman erilaisia maaleja joka tilanteessa. Ja tarvitseehan hyvä maalintekijä hyvät syöttäjät yms, Tamminen sanoo.

– Vaikea vastata itse mutta uskoisin että se johtuu siitä että uskallan ottaa vastuuta ja heittää paljon. En pelkää epäonnistumisia mutta jokaisen missin jälkeen mietin tarkkaan mikä meni pieleen ja pyrin korjaamaan tilanteen etten tekisi samaa virhettä uudelleen, Broman puolestaan miettii.

Lue koko Teemu Tammisen haastattelu Klibba.comin sivuilta.

Lue koko Benny Bromanin haastattelu Klibba.comin sivuilta.

Sunnuntain huippukoitos alkaa Riihimäellä kello 16.00 ja suora tv-lähetys YLE TV2:ssa kello 15.55.

Naisten maaottelut FIN-FAR 4.4. ja 5.4.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk