Cocks vahvempi kärkikamppailussa

Cocks nappasi SM-liigan kärkipaikan yksinomaan haltuunsa kaatamalla sunnuntaina kärkikamppailussa ja kauden ensimmäisessä tv-ottelussa Dickenin lopulta selvin numeroin 30-20. Eron vierailijoihin Cocks repi pääosin toisella puoliajalla.

Dicken tuli otteluun vahvasti ja latoi neljässä minuutissa taululle lukemat 0-3. Cocks ei tästä kuitenkaan hätääntynyt, vaan seuraavat kuusi maalia merkittiin kaikki isännille, eikä Cocks tämän jälkeen enää johtoasemasta luopunutkaan.

Avauspuoliskon loppu mentiin kuitenkin jokseenkin tasatahtia ja taukolukemat 12-9 jättivät vielä paljon avoimeksi toiselle 30-minuuttiselle. Tasaisen toisen puoliajan alun jälkeen Cocks repäisi eron 45. minuuttiin mennessä jo seitsemään maaliin ja ottelussa alkoi olla ratkaisun makua. Dicken ei pystynyt vastaamaan enää kunnolla ja ero vain kasvoi ollen parhaimmillaan peräti 12 maalia.

Komea voitto sai tunnelmat Cocks-leirissä ymmärrettävän tyytyväisiksi.

– Tänään tehtiin asiat niin kuin sovittiin ja yritystä oli riittävästi, kiteytti ottelun vakuuttavimmaksi pelaajaksi valittu Cocksin Yevgen Umovits.

– Se mitä olen joukkueelta kaivannut, on kurinalaisuus. Se oli nyt 9+. Ensimmäisessä erässä oli hieman kurittomuutta, mutta jos pelataan kurinalaisesti, niin lopputulos on tämä, totesi puolestaan Cocks-luotsi Kaj Kekki.

Dickenin valmentaja Björn Monnberg antoi erityisesti tunnustusta Umovitsille.

– Cocksilla on hyvä maalivahti, ja se oli meille liian vaikea pala tänään, Monnberg myönsi.

Cocks – Dicken 30-20 (12-9)

Yleisöä 328

Maalintekijät:
Cocks: Rogenbaum Antti 8, Valo Antti 1, Buciuman Andrei 1, Safronii Gheorghe 4, Teemu Tamminen 6, Nico Rönnberg 4, Voika Kristo 6
Dicken: Broman Benny 1, Thor Timmy 6, Stierncreutz Casimir 1. Joacim Broman 2, Ahlgren Philip 1, Remy Anton 3, Noodla Valdar 6

LähiTapiola-Tähtipelaajat:
*** Umovits Yevgen
** Rogenbaum Antti
* Safronii Gheorghe

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk