Cocks toivoo yleisöstä seitsemättä kenttäpelaajaa

Pitkä odotus saa viikonloppuna päätöksensä, kun Cocksin taival EHF Challenge Cupissa vihdoin käynnistyy. Cocksin ensimmäiseksi vastustajaksi arvottiin italialainen Pallamano Pressano, joka saapuu pelaamaan otteluparin molemmat osat Riihimäelle.

Erinomaisesta kansainvälisestä käsipalloviihteestä saadaan siis nauttia Riihimäen Urheilutalolla kahtena päivänä peräkkäin. Koitoksiin Cocks lähtee luottavaisena ja jatkopaikka ehdottomana tavoitteenaan.

– Kahden tuoreen Italian liigan Pressano-videon perusteella joukkue on lyötävissä. Joukkueelle näyttää olevan kaikki kaikessa portugalilainen vasen takamies, Paulo Silva. Mutta hänkään ei vaikuta mahdottomalta nähtyjen pelien perusteella, Cocks-luotsi Kaj Kekki miettii riihimäkeläisseuran verkkosivuilla.

– Jos terveystilanteemme ei oleellisesti tästä heikkene, uskon vakaasti jatkopaikkaamme. Varsinkin kun molemmat ottelut pelataan kotikentällä. Toivottavasti saamme hallin tällä kaudella ensimmäisen kerran täyteen ja katsomosta seitsemännen kenttäpelaajan.

Ottelut Riihimäellä alkavat sekä lauantaina että sunnuntaina kello 16.00.

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk