BK-46 kaatoi HIFK:n ja lähestyy kärkikvartettia

Kauden 2013-14 ensimmäisen kokonaisen ottelukierroksen järjestys laitettiin uuteen uskoon Karjaalla heti toisen kierroksen alkajaisiksi, kun BK-46 kaatoi HIFK:n komeasti maalein 34-25 ja nousi uhkaamaan syksyllä valtikkaa hallussaan pitänyttä kvartettia sarjataulukon kärjessä.

Ensimmäinen reilu kymmenminuuttinen Karjaan SISU Arenalla edettiin tasatahtia, mutta sen jälkeen BK otti ohjat haltuunsa ja repäisi taukoon mennessä viiden maalin etumatkan.

Toisen puoliajan alussa maalit olivat kortilla ja tämän jälkeen HIFK onnistui kaventamaan isäntien etumatkan kolmeen maaliin, mutta tämän jälkeen BK vei viiden minuutin jakson lukemin 5-1 ja ilmassa alkoi olla ratkaisun makua. HIFK ei enää päässyt viittä maalia lähemmäs ja lopulta voitto jäi Karjaalle selkein numeroin.

BJ-36:n luotsi Christer Lundqvist oli aiheesta tyytyväinen ottelun jälkeen.

– Hieno voitto sekavasta alusta huolimatta. Meidän leveys ratkaisi tänään ottelun. Hyvin pelattu nuorilta kavereiltamme, Lundqvist kiitteli.

HIFK:n virkaveli Kenneth Bäcklund näki alla olleen pelitauo nvaikuttaneen joukkue vireyteen merkittävästi.

– Ei olla pelattu kolmeen viikkoon ja olin huolestunut tästä jo ennen pelin alkua. Alku näytti hyvältä, sen jälkeen ruvettiin hukkaamaan palloja hyökkäyksessä. Tämän lisäksi on myönnettävä että Mixu [Heinonen] pelasi hyvin BK:n maalissa.

Mikael Heinonen itse oli tyytyväinen koko joukkueen puolustuspeliin ja näki, että BK on selvästi nousujohteisessa vireessä.

– Puolustettiin taas hyvin. Vaikka sählättiin aluksi hyökkäyksessä, niin saatiin se kuitenkin taas toimimaan hyvän puolustuksen ansiosta. Tuntuu siltä että meillä on nyt vauhti päällä.

BK-46 – HIFK 34-25 (17-12)

Yleisöä: 218

Maalintekijät:
BK-46: Olli-Pekka Korpimäki 2, Sam Sjöman 3, Robin Karlsson 2, Jasper Hellberg 8, Janis Selge 5, Mario Karuse 1, Victor Westerlund 7, Oliver Helander 3, Theo Westerlund 3.
HIFK: Antti Koskela 4, Andrei Orel 2, Sergei Glinca 8, Thomas Åkermark 6, Christoffer Eneberg 1, Alexander von Numers 3, Tom Lindström 1.

Ottelun LähiTapiola-tähdet:
3 Mikael Heinonen (BK-46)
2 Victor Westerlund (BK-46)
1 Sergei Glinca (HIFK)

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä SolidSportilta!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk