Otteluennakko

Kuittaako BK-46 syksyn tappionsa HIFK:lle?

BK-46 ja HIFK iskevät yhteen lauantaina Karjaan SISU Arenalla. Joukkueet ovat sarjataulukossa peräkkäisillä sijoilla 4. ja 5., mutta pisteissä eroa on HIFK:n hyväksi neljän täpän verran. BK hakeekin tiukasti voittoa pysyäkseen vielä kärkikvartetin kyydissä – HIFK luonnollisesti päinvastoin pyrkii pudottamaan karjaalaiset yhä kauemmas taakseen.

Joukkueet kohtasivat kauden toisella kierroksella Helsingin urheilutalolla. Tuolloin vielä tauolla tilanne oli tasan ja lopullisesti ratkaisu nähtiin vasta päätösminuuteilla, kun HIFK pystyi nappaamaan täyden pistepotin maalein 29-27.

BK-46:lla on alla kaksi perättäistä voittoa, kun ensin Akilles kaatui selvästi ja viimeksi ÅIFK vieraskentällä niukasti. HIFK pääsee puolestaan otteluun alla kolme perättäistä voittoa ja viimeksi kaatui todellisissa maalikarkeloissa toinen länsiuusimaalainen vastustaja SIF lukemin 31-25.

Kotietu tasoittaa kenties hieman HIFK:n suuntaan kallellaan olevaa vaakaa, sillä BK on kauden neljästä kotiottelustaan voittanut kolme ja kärsinyt tappion ainoastaan Dickenille. HIFK:n molemmat tappiot ovat puolestaan tulleet matkaotteluista.

Yksi avaintekijöistä ennakkoon on asetelma BK:n puolustus vastaan HIFK:n hyökkäys. Isännät ovat pelanneet vieraitaan vähämaalisempia otteluita ja myös päästänyt HIFK:ta vähemmän maaleja alkukaudella. Vieraiden tehot ovat kuitenkin olleet pykälää kovemmat kuin BK:lla.

Ottelu Karjaalla alkaa lauantaina kello 16.00.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk