Cocks pelaa viikonloppuna Baltian Liigan Final Fourissa

Miesten käsipallon Baltian Liiga huipentuu viikonloppuna, kun runkosarjan neljä parasta joukkuetta kokoontuvat Viron Kehraan Final Four-tapahtumaan. Suomen ainoa edustaja sarjassa, Riihimäen Cocks, sijoittui runkosarjassa neljänneksi ja kohtaa siten lauantaina välierässä runkosarjavoittajan, virolaisen Põlva Servitin.

– Odotan tiukkaa vääntöä. Põlva on erittäin liikkuva ja nopea joukkue, joka liikuttaa myös palloa todella vauhdikkaasti. Toivotaan, että oma tekemisemme riittää loppuottelupaikkaan, Cocksin päävalmentaja Kaj Kekki toteaa.

Runkosarjassa Cocks kukisti Põlvan kotikentällään viime vuoden syyskuussa lukemin 29-23. Põlva puolestaan vei maaliskuussa pelatun oman kotipelinsä maalein 26-22.

– Minun valmentaja-aikanani olemme voittaneet Põlvan joka kerta kotona, ja vastaavasti hävinneet aina vieraskentällä. Nyt kohtaamme ensimmäisen kerran neutraalilla maalla, Kekki sanoi.

Kesken kotimaisen SM-liigan välierien pelattava Final Four on Cocksille erittäin tärkeä, ja se haluaa palata voittajana jatkamaan kotimaan koitoksia. Kekki pitää jo varmana, että loppuottelussa odottaisi SKA Minsk, joka kohtaa omassa välierässään HC Kehra/Horizon Pulp&Paperin.

– Baltian Liiga on kauden päätavoitteitamme. Toivottavasti pääsisimme yrittämään revanssia parin vuoden takaisesta finaalitappiosta Minskille.

– Emme pärjäisi heille paras seitsemästä – sarjassa, mutta yhden pelin voimme viedä, Kekki laskelmoi.

Cocks pelasi turnausta edeltävänä ja pelaa sitä seuraavana keskiviikkona välieräottelut Atlas Vantaata vastaan. Kekki näkee ottelusuman kuitenkin pelkästään positiivisena asiana.

– Porukka pysyy vireänä, kun on koko ajan tärkeitä pelejä. Meillä oli tuossa kahdeksan päivän pelitauko, joka tuli juuri oikeaan saumaan ja teki hyvää koko joukkueelle, Kekki päätti.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk