HC West hakee kotonaan revanssia Dickenistä

HC West ja Dicken kohtaavat lauantaina SM-liigan toisessa välierässään ja kotijoukkue hakee nyt revanssia avausottelussa kärsitylle jatkoaikatappiolle.

Joukkueitten kohtaamiset jo runkosarjassa noudattivat pitkälle kaavaa, jonka mukaan Dicken käänsi tasaisen pelin edukseen lopussa.

– Tämä meni kuin ennenkin Dickeniä vastaan. Pelaamme hyvin 50 minuuttia ja sitten he ajavat kiinni. Nyt pääsimme jatkoajalle, mutta emme yksinkertaisesti tehneet maaleja. Emme päässeet enää todella hyville paikoille kuten ottelussa aiemmin, Westin Sami Silfver totesi avausottelusta Yle Sportenille.

Westilta puuttui avauskohtaamisesta Roman Protsenko, joka päävalmentaja Mikael Källmanin mukaan kuitenkin oletettavasti palaa lauantaina kokoonpanoon. Dickenin materiaali on paperilla leveämpi ja Protsenkon paluu olisi tärkeä lisä Källmanin työkalupakkiin.

Dicken-leirissä osataan avausottelun jälkeen varautua kaikkineenkin todella tiukkaan välieräsarjaan.

– Luulen että kaikki ottelut tulevat olemaan samankaltaisia. Tiukkaa on ja jokaisesta pallosta ja jokaisesta maalista taistellaan. Odotan jokaisen ottelun olevan yhtä tasainen, Dickenin Joacim Broman sanoi.

Uskoa Westin mahdollisuuksiin valoi puolestaan Silfver.

– Se oli vain yksi ottelu. Seuraavaksi pelataan kotikentällämme ”Luolassa”. Siellä voi tapahtua mitä tahansa, vinkkasi Silfver.

Ottelu Kauniaisissa alkaa lauantaina kello 16.00.

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk